![]() |
Odp: Black&White- by Avonlea
Taaaak ! Bryła mi sie ogromnie podoba ;) ! Wnetrze niekoniecznie te zestawienie kolorów czarno z białym ,komponuje sie jak Bryłowa Krowa :D ;) Ogółem niezły projekt. Poćwicz jeszcze nad technika a bedzie dobrze ;)
8/10 |
Fajny dom.W kuchni dałabym szare kafelki,a nie czarne.Sypialnia i salon fajne.Łazienka to moim zdaniem hmm ..jakaś nie wiem .."pusta".Jeszcze uwaga,w sypialni moim zdaniem dałabym czarne łóżko z białą pościelą.
7/10 |
Bardzo lubię taki design, jest to mój ulubiony zaraz po wiejskim. (;
Generalnie dodałabym więcej oświetlenia, szczególnie w łazience jest go za mało. Można by dodać jeszcze więcej kwiatów, nie tylko tych zielonych, ale i różowych i niebieskich (; Ale bardzo, bardzo duży plus za przejrzystość i duże, szklane okna (wiem, że okna mogą być tylko szklane, ale mam tu na myśli prawie całą szklaną ścianę XD) 8,5/10 ;) |
Bryła nawet ok.
Ale za zimno w domu może i umeblowanie ładne ale nie podoba mi sie wogle kolor czarny i biały wszedzie.! A ogród też taki se.../ 7/10 |
Dom nawet fajny.
Bryla taka sobie,za duzo czarnego. Tak wlasciwei to wszedzie ejst za duzo czarnego,co sprawia ze jest 'zimno',nie przytulnie ;p I troszke za malo oswietlenia,ale to szczegol. 7/10 |
Bryła wyszła całkiem fajnie, w odmu trochę pusto i lepiej by było gdzyby nie był, użądzony na czarno biało... Nie wyszłą ci łazienka. To koniec mojej krytyki 7/10
|
Domek jest świetny;p
Bryła-6- genialna:p Wnętrze- 6- choć: kuchnia- trochę za ciemna, jadalnia- piękna, salon- nic dodać ni ująć, sypialnia- super, łazienka- troszkę za jasna Ogród- 6 Ogółem- 18/18 Pierwsza osoba która tyle dostała:) |
Bryła piękna:) taka malutka ale ładnie się prezentuje do tego ładny choć skromny ogrodek.W środku OK. chociaż jak dla mnie za dużo tego black& white :P hehe ale ogolnie podoba mi sie;)
8/10 Pozdrawiam:) |
Domek jest ładny. Ta zieleń dookoła strasznie dobrze pasuje do domu. Bardzo mi się podobają okna są świetne. Ogródek z tyłu jest bardzo ładny wszystko tak ładnie do siebie dopasowane bardzo ładnie to ze sobą wygląda. W środku nie podoba mi się kolor ścian i kolor mebli. Moim zdaniem pasowałby jakiś żywszy kolor. Sypialnia jest okropna nie podoba mi się. Łazienka jest straszna.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:33. |