TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cechy Simów (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50876)

Levkoni 02.06.2009 17:46

Odp: Cechy Simów

Cytat:

Napisał Björk (Post 1035802)
Afcależenie ;)
Jestem cholerną pedantką i spinki do włosów mam poukładane w pudełeczku kolorami równolegle do ścianek ;) A mimo wszystko są takie dni, kiedy czasu brak na zwykłe ogarnięcie :( Wracam wieczorem zmęczona, rzucam ciuchy na ziemię, szczury rozwalają żarełko po całym domu...
I powstaje syf :D
No niby jest wyjście, że jak w realu ja się czuję źle w takich warunkach, to simom można zastopować interakcje sprzątania po sobie i będą się wtedy gorzej czuły... może to nie jest tak do końca źle przemyślane ;)

To widocznie jesteś ewenementem :D I jeszcze te szczury hehe, miałem jednego raz... dużo roboty hehe
A co do cech to kleptoman może okradać innych ;)

Tasha- 02.06.2009 19:34

Jak będę miała 3 to na pewno moje simy będą szalone, b. podoba mi się ta opcja.

flauma 02.06.2009 22:00

Jak spi albo trenuje to pikus , umnie sim chodzi do szkoly w pizamie w stroju elaganckim czy na sportowo! swoja droga lubie ceche sprawny fizycznie , jak ktos kiedys wspomnial "fajowsko napinaja miesnie" ale jakos nie przypadla mi do gustu "przewrazliwiony" mozna dostac czegos poniewaz sie szybko meczy chce ciagle odstresowac cos go szczyka w pleckach ... heh ale ogolnie bardzo fajne sa cechy chociaz jeszcze wiele zostalo mi do wyprobowania! arogantcy simowie nie lubia z poczuciem humoru simow, wiecznie sa niezadowoleni!

Ellie 03.06.2009 18:53

a mnie wkurzaja samotnicy, nigdzie nie mozna ich zabrac bo juz marudza ze za duzo simow

aneczka90-90 04.06.2009 10:19

a ja sie ostatnio rozmarzylam jak moj wysportowany, odwazny sim, z pieknym cialkiem, pracujacy w armii obudzil sie w nocy i chcial pobic wlamywacza a innym razem ugasil pozar..

ahhh zeby dzisiejsi faceci byli tacy :D:D

Aguncja 04.06.2009 20:19

Czy może ktoś wymienić cechy? Jak najwięcej.

justyneczka 04.06.2009 20:27

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1037563)
Czy może ktoś wymienić cechy? Jak najwięcej.

szalona, schludna, technofob, nie lubi przyrody, zdolna ogrodniczka, śpioch, leniuch, niechluj, artystka, ambitna, romantyczka, świetnie całuje, łatwo się zachwyca, wirtuoz,nie lubi dzieci, rodzinny, urodzona kucharka , dobry , gadatliwy , bez poczucia humory , dusza towarzystwa , złota rączka , sprawny fizycznie , oszczędny, samotniczka , przyjacielski

Kurcze więcej nie pamiętam ;) Ale jest więcej jak ktoś pamięta to niech dopisze

mabda 04.06.2009 21:13

cechy byly juz wymieniane chyba w glownym temacie i chyba przez myoki [jak pomylilam nicka to serdecznie przepraszam]

Makss99 05.06.2009 20:38

niezła cecha"kleptomana" :-DD

Miyoki 05.06.2009 20:42

Cytat:

Napisał justyneczka (Post 1037569)
szalona, schludna, technofob, nie lubi przyrody, zdolna ogrodniczka, śpioch, leniuch, niechluj, artystka, ambitna, romantyczka, świetnie całuje, łatwo się zachwyca, wirtuoz,nie lubi dzieci, rodzinny, urodzona kucharka , dobry , gadatliwy , bez poczucia humory , dusza towarzystwa , złota rączka , sprawny fizycznie , oszczędny, samotniczka , przyjacielski

Kurcze więcej nie pamiętam ;) Ale jest więcej jak ktoś pamięta to niech dopisze

Jeszcze wegetarianin, arogant, infantylny, z poczuciem humoru ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43.