![]() |
Odp: Dom " Wiejski sentyment "
Śliczny domek - aż chciałoby się pojechać tam na wakacje...(rozmarzyła się:D) Mam pytanie odnośnie tych schodów zakręconych - czy dochodzą one w jakimś oficjalnym dodatku czy są ściągnięte z sieci?
|
Mizolec - schody spiralne dochodzą w oficjalnym dodatku : " Osiedlowe życie " . :)
Dziękuję Wam za kolejne komentarze ! ;) |
10/10
I bez komentarza :D kubuss |
Fantastyczna "chałupka" , choć jej właścicielka wcale nie wygląda na wiejską "dziołchę" :) Według mnie doskonale utrzymałaś wiejski styl i to nawet w najdrobniejszych szczegółach jak np. obrazy. poradziłaś sobie znakomicie nie tylko z wystrojem wnętrza,ale również z ogrodem, kóry mnie urzekł. Po prostu nic dodać, nic ująć ;)
|
Ten dom jest wspaniały! Kocham takie klimaty...! Nie mam żadnych zastrzeżeń, 11/10! http://forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif
|
Uwielbiam Twoje arcydzieła (;
Najbardziej zafascynowała mnie sypialnia i weranda. Wszystko w jasnych kolorach, co daje duży, bardzo duży plus. Ustawienie mebli dokładnie przemyślane, widać że masz talent do tego. Domek bardzo klimatyczny, że aż miło popatrzeć. Oceny liczbowej wystawiać nie będe, bo jest oczywista. ;-d |
Bryła: przecudowna, piękna i w ogóle ;] +
Ganek: ciekawe zasłony, mam takie, tylko że zielone :P + Sień: aha, tylko podłoga taka sama jak ganek ma (chyba) + Pokój dzienny: to pianinko czy co tam, trochę dziwne... :P + Weranda: rozumiem, że chciałaś stworzyć bałagan... i go stworzyłaś, ale za DUŻY - Sypialnia: kolory idealnie połączone, bluzka wisząca na szafie (ach xD) + Kuchnia: podoba mi się miotła (:P) ten stolik też niczego sobie... + Jadalnia gościnna: nie podobają mi się krzesła, wszystko inne jest OK... +/- Łazienka: ciekawa, kolory do siebie pasują... + Facjatka: no, nawet, nawet, ale żeby w wiejskim domku komputer...? xD + Tylna i boczna część parceli: spodenki suszące się... + Razem: 10 plusów, 2 minusy Czyli: Kurczę, nie mam co krytykować, jedny dom z taką ilością plusów i minusów xD Ocena liczbowa: 9,5/10 [ za te dwa minusy ;] ] |
Ojejusiu *________*
Uwielbiam Twój styl projektowania. Zauważyłam, że dodałaś obiekty, które pochodziły z nowoczesnych kompletów, i podziwiam Cię za to, że potrafisz takie mable zmienić w stylowe, wiejskie mebelki. Wspaniale dobrałaś detale, szczególnie spodobał mi się ogród z tyłu, te dynie wyglądają przy tej winorośli (?) fantastycznie. Pomijając inne rzeczy, aż cieknące ode mnie lukrem nie spodobało mi się pokrycie bryły, rozumiem, ze chciałaś, by wyglądał staro, ale wygląda jakby był od dawna opuszczony. Ale i tak dostaniesz ode mnie wielkie brawa oraz 10/10. |
Dom jest przepiękny.
Doskonale oddałaś ten wiejski styl. Bryła ładna,ogród też. Nie mam żadnych zastrzeżeń. :] |
Brawo !! Kawał dobrej roboty ! ;)
Jedynie co mnie zraziło to schody :) Oby tak dalej ! ^^ 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:32. |