![]() |
Odp: Czy gra mi pójdzie?
Witam.
Microsoft WinDT Visa Dodatek Service Pack 3 2.00 GHz, 1.00 GB RAM Parametry: 3200+ Model: AMD Athlon(tm) 64 Processor Grafika: 128 Czy jest szansa, że będę mogła w miarę swobodnie pograć w the sims3? |
Na moim potworze działa
Intel Core i7 940 2,93 GHz (S1366/45nm) BOX OCZ DDR3 3x 2GB 1800MHz CL8 Reaper Seagate 1 TB Barracuda ES.2 (32MB, Serial ATA II) x2 GeForce with CUDA GTX 295 Asus 1792MB 2xDVI&HDMI Windows XP SP3 |
http://www.systemrequirementslab.com...raph_all_5.gif
Congratulations, your computer exceeds the minimum specification required to run this game. Czyli tak ? |
[img]http://www.systemrequirementslab.com/media/srl/min_only_animated_graph/graph_all_5.gif[img]
|
Tak. Ale mówie takie strony nie pokazują prawdy :)
|
skąd wiesz?
|
Czy pójdzie na kompie z kartą NVIDA GeForce FX 5500 ?
Wiem, że wszystko inne komp kóleżanki spełnia, tylko tego nie wiem ;/ |
No cóż minimalnie piszą że fx 5900
Więc marne szanse abyś to u siebie odpalił/a ale możesz spróbować najlepiej przed kupnem pożycz od koleżanki lub kolegi grę i przetestuj |
To się pytałam dla koleżanki, bo ma zamiar kupić.
Trudno się mówi, ale jeszcze chyba taka babka z klasy ma Sims 3, to pożyczy i się sprawdzi. |
Hm, TS3 jest chyba nieźle zoptymalizowane. Mam komputer, na którym np. King's Bounty nie chce ruszyć ;(, podobnie jak Gothic 3 (wolałam już nie sprawdzać Assassins' Creed...), a nawet Gothic II: Noc Kruka się tnie na wyższych detalach i rozdzielczościach, a to dlatego, że mam słabą kartę graficzną. A Simsy 3 mi chodzą*, i to nie tylko na najniższych detalach... No dobra, wygląda to tak sobie, ale spokojnie da się grać, tylko troszku wolno jest. Tylko że ja mam 2GB RAM...
*cóż, były w Empiku po niecałe 130 zł to ja i mój brat zdecydowaliśmy się kupić - kto wie, może później będzie drożej - robili już takie numery. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:00. |