![]() |
Odp: Cmentarz
U mnie Bella cały czas jest na cmentarzu (czasem nawet do szkoły nie idzie ;d) bo Mortimer umarł z głodu, i teraz cały czas tam siedzi ;d .
Zaprzyjaźniła się już chyba z wszystkimi duchami :o ^^ |
Ja jeszcze nigdy nie znalazłam nic wartościowego w katakumbach.Tylko jakiś kamień księżycowy.
Co do duchów to jednego moja simka bardzo nie lubiła.Aż tak,że doszło do rękoczynów. |
Kilka razy na niej przebywałam, jak grałam u kumpeli. Ducha nie zobaczyłam jeszcze wcale, a kryptę zwiedzałam, ale zaraz wyszłam z powodu strasznych odgłosów ;) Heh, albo też zmieniałam tablice nagrobków, różne teksty. Dużo się tam dzieje jak na cmenatrz. Pozdro. :)
|
Ja nie lubię przychodzić na cmentarz.
|
Dla mnie to fajna nowość i meteoryty tam spadają ;D
Swoją droga nie mogę nasionka zasadzić mimo pełnego ogrodnictwa. MAm za to z nasionkiem funkcję przy innych roślinach "nawoź z..." i nawożę nasionkiem... |
Ja też uwielbiam cmentarz w TS3, w ogóle lubię cmentarze... ale bez komentarza hehe. Jest taki mroczny i tajemniczy :) A jeszcze te duchy... są na prawdę upiorne, ta muzyka jak wychodzą z grobu, ich odgłosy straszne i efekty specjalne zależne od śmierci ducha ehh miodzio. :P Tylko nie bardzo mi się podoba, że można z nimi gadać, zaprzyjaźniać się itd bo to sprawia, że te duchy za bardzo ludzkie są :)
|
Cytat:
|
Mi się cmentarz podoba -
Takie fajne urozmaicenie gry ;) A moja simka znalazłą tam: Tajemniczego Pana Gnoma czy cuś Książke morderstwo w miłowie dwa nasiona których zasadzić nie moge To wszystko, Bo częściej boi sie niedżwiedżia Niż znajdzie coś :> |
Cytat:
|
Non stop chodzę simami na cmentarz, strasznie podoba mi się muzyka ;p
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:17. |