TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cmentarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51016)

Połówka 13.06.2009 15:43

Odp: Cmentarz

U mnie Bella cały czas jest na cmentarzu (czasem nawet do szkoły nie idzie ;d) bo Mortimer umarł z głodu, i teraz cały czas tam siedzi ;d .
Zaprzyjaźniła się już chyba z wszystkimi duchami :o ^^

Chantelle 13.06.2009 15:58

Ja jeszcze nigdy nie znalazłam nic wartościowego w katakumbach.Tylko jakiś kamień księżycowy.
Co do duchów to jednego moja simka bardzo nie lubiła.Aż tak,że doszło do rękoczynów.

Milou 13.06.2009 17:42

Kilka razy na niej przebywałam, jak grałam u kumpeli. Ducha nie zobaczyłam jeszcze wcale, a kryptę zwiedzałam, ale zaraz wyszłam z powodu strasznych odgłosów ;) Heh, albo też zmieniałam tablice nagrobków, różne teksty. Dużo się tam dzieje jak na cmenatrz. Pozdro. :)

αγάπη 13.06.2009 17:47

Ja nie lubię przychodzić na cmentarz.

Wampirencja 13.06.2009 21:37

Dla mnie to fajna nowość i meteoryty tam spadają ;D
Swoją droga nie mogę nasionka zasadzić mimo pełnego ogrodnictwa. MAm za to z nasionkiem funkcję przy innych roślinach "nawoź z..." i nawożę nasionkiem...

Levkoni 14.06.2009 09:32

Ja też uwielbiam cmentarz w TS3, w ogóle lubię cmentarze... ale bez komentarza hehe. Jest taki mroczny i tajemniczy :) A jeszcze te duchy... są na prawdę upiorne, ta muzyka jak wychodzą z grobu, ich odgłosy straszne i efekty specjalne zależne od śmierci ducha ehh miodzio. :P Tylko nie bardzo mi się podoba, że można z nimi gadać, zaprzyjaźniać się itd bo to sprawia, że te duchy za bardzo ludzkie są :)

ultraviolence 14.06.2009 12:30

Cytat:

Napisał theground (Post 1045219)
Tylko nie bardzo mi się podoba, że można z nimi gadać, zaprzyjaźniać się itd bo to sprawia, że te duchy za bardzo ludzkie są :)

Dokładnie... Chociaż wydaje mi się, że twórcy zdecydowali się na takie rozwiązanie, ponieważ włączony postęp historii sprawia, że nie zawsze mamy okazję "nagrać się" jakimś simem - ot, wchodzimy po dłuższej przerwie do domu delikwenta, a tu niespodzianka - okazuje się, że od paru dni, ów sim wącha kwiatki od spodu. Może nie będzie wyglądał tak jak dawniej (ach, to przezroczyste ciałko :P), ale zawsze możemy nim sterować... Najśmieszniejsze jest jednak to, że duchy mogą mieć ze sobą dzieci! (małe duszki... jakie to słodkie :P)

Nemezis 14.06.2009 12:37

Mi się cmentarz podoba -
Takie fajne urozmaicenie gry ;)
A moja simka znalazłą tam:
Tajemniczego Pana Gnoma czy cuś
Książke morderstwo w miłowie
dwa nasiona których zasadzić nie moge
To wszystko,
Bo częściej boi sie niedżwiedżia
Niż znajdzie coś :>

Levkoni 14.06.2009 16:32

Cytat:

Napisał helena (Post 1045375)
Dokładnie... Chociaż wydaje mi się, że twórcy zdecydowali się na takie rozwiązanie, ponieważ włączony postęp historii sprawia, że nie zawsze mamy okazję "nagrać się" jakimś simem - ot, wchodzimy po dłuższej przerwie do domu delikwenta, a tu niespodzianka - okazuje się, że od paru dni, ów sim wącha kwiatki od spodu. Może nie będzie wyglądał tak jak dawniej (ach, to przezroczyste ciałko :P), ale zawsze możemy nim sterować... Najśmieszniejsze jest jednak to, że duchy mogą mieć ze sobą dzieci! (małe duszki... jakie to słodkie :P)

Hahaha małe duszki, twórcy mają poczucie humoru :D

fri 14.06.2009 20:59

Non stop chodzę simami na cmentarz, strasznie podoba mi się muzyka ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:17.