![]() |
Odp: Leria
Będę pierwsza :D
Super odcinek, zdjęcia prześliczne i wogóle wszystko takie najjjjj :D Ciekawe co to za nowa postać i skąd ten alarm ni z gruchy ni z pietruchy :D Czekam z niecierpliwością na następną część, no i w pełni zasłużone 10/10 |
Dzięki;)
Wyjaśnienia odnośnie alarmu postaram się upchnąć w kolejnym odcinku. Zawieszam zamieszczanie kolejnych odcinków. |
Nie widzę żadnego komentarza, więc skoro to FS nikogo nie interesuje, to nie ma potrzeby, abym zamieszczała kolejne odcinki. Tak więc... trzeciego już nie będzie.
|
Jak to nie będzie :O Rozum postradałaś kobieto :D
Ja kategorycznie się temu sprzeciwiam |
Wybacz, ale dla jednej czytelniczki nie opłaca mi się bawić ze zdjęciami :(
|
Proszę umieść kolejny odcinek!
|
W takim razie widać jak szanujesz czytelników bo dla każdego pisarza nawet jeden czytelnik powinien być warty tego aby swoje dzieła kontynuować, pozatym niewierze w to że tylko ja jedna to czytam tych ukrywających się jest pewnie mnóstwo:)
Co niezmienia faktu że i tak jest mi przykro że nawet jeden czytelnik twojego Fs jest dla ciebie tak mało znaczący :( |
To nie tak, że nie szanują czytelników. Cieszę się, że jest chociaż jedna osoba, która czyta, ale do tego zdjęcia są niepotrzebne. Równie dobrze mogę dodawać kolejne odcinki w dziale z twórczością pisaną.
Po pierwszym odcinku było tyle komentarzy... po drugim już tylko jeden. To chyba znaczy, że jest coś nie tak, prawda? Sama nie wiem... nie mam weny, ani nawet motywacji ciągnąć dalej. Może wybrałam sobie za trudny temat, albo sama nie wiem do końca, co chcę stworzyć. W każdym razie ok... trzeci odcinek będzie. |
Ja też czytam
10/10 Pozdrawiam |
Ja też czytam, wcześniej czy później i widzę, że zapowiada się jedno z lepszych FS:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:57. |