![]() |
Odp: Promyk
Podoba mi się. Ocena: 10/10
kubuss |
mi się podoba. ;d ot co.! :D
9,5/10 pzdr, doom. <3. |
jak najbardziej się podoba :) nic dodać nic ująć
|
Twój projekt szczególnie podoba mi się za ubarwienie wnętrz przedmiotami dekoracyjnymi. Potrafisz wyszukiwać śliczne dodatki, którymi ładnie dekorujesz swoje projekty. :)
Moim zadaniem zaprezentowałaś bardzo fajny dom . Najbardziej podoba mi się kuchnia i łazienka, jeśli chodzi o dekoracje to jest tu istny " kram rozmaitości ", a ja to uwielbiam ! :D Projekt ten uważam za jedną z najlepszych Twoich prac. ;) |
Cytat:
dziękuję Ci bardzo,aż mi piórka urosły |
Domek nawet ładny ale nie podoba mi sie jakoś ogulnie na zewnatrz.:)- 1p.
I troche w kuchni za duży bałagan a gdzie nie gdzie za pusto.:P -1.p Jak dla mnie za nowoczesy ale to zależy od gustów. 8/10 |
Bryła- bardzo nowoczesna, ale fajna-5
Wnętrze- bardzo fajne, ale uważaj trochę na kuchnię, bo troche nie wyszła-5 Dodatki- u cb ogród- 6!!!- elegancki;p Ogółem- 16/18 ładniutki domek w fajnym stylu, ale ta kuchnia... nie moge przecierpiec :) ta podłoga i ściana nie pasuje do tych fajnych mebli xD |
Dom podoba mi się bardzo. Jest taki nowoczesny i niezwykły. W przed pokoju są świetne te buty. Kuchnia jest bardzo ładna. Łazience nie podoba mi się kolor ścian ale za to są świetne meble toaletowe. Salon ma niezłe kanapy i telewizor. Druga łazienka jest za mała i mi się nie podoba. Sypialnie jest duża i to dobrze ale nie podoba mi się łóżko bo jest za ciemne. Miejsce gdzie jest komputer jest bardzo ładne dzięki temu kwiatkowi :) Basen jest superowy taras u góry też ale jakoś mi się trochę ten kolor bryły nie podoba ciągle jakoś spotykam na tym forum domy czarno-białe nie ładnie to trochę wygląda. Jakieś żywsze kolory powinno się używać.
|
Bryła ciekawa, ale razi użycie tak wielu rodzajów okien.
Ogród od strony basenu powinien być jakoś ogrodzony. A mnie się podoba kuchnia, bo zachowałaś tam kolorystykę (kolor ściany podobny do tego na meblach) - fajnie to wygląda. Również bardzo podoba mi się ten salonik na piętrze. Tu również bardzo fajne zestawienie kolorystyczne. W sypialni nie podoba mi się ta szafka, wyglądająca jak lodówka. Ogólnie bardzo fajny i udany projekt :) |
Jestem osobą sentymentalną i tęsknie za maxisowym chodniczkiem :(
Jedyne do czego mogę się przyczepić to latające ręczniki i inne duperele nad półką, która jest nad wanną w łazience. Aha, i jeszcze szafki w kuchni nie przypadły mi do gustu... Moja ocena to 9/10 |
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:23. |