TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Niepokorne (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51101)

Charionette 28.06.2009 15:44

Odp: Niepokorne

Hm... Odcinek fajny. Podoba mi się. Ale wciąż nie mogę się przyzwyczaić do zdjęć z trójki, pewnie dlatego, ze sama jej jeszcze nie mam :D To tyle jeśli chodzi o odcinek.

Pozdrawiam

Gio 29.06.2009 14:17

Dziękuję za jeden komentarz :)
Widzę, że wcale nie muszę spieszyć się z pisaniem odcinków, no ale cóż...

Sherlock 29.06.2009 15:45

Powiem Ci jedno:
Jeśli nie napisałeś/nie piszesz żadnej książki (głównie powieści), to radze Ci się za to wziąć. Masz talent! I z czystym sumieniem, i bez wahania, śmiało mogę dać Ci 11/10.
Pozdrawiam!

ddo bwayo 30.06.2009 00:14

Dobra, czytałam sobie po cichutku, ale skoro tak to pisze, że bardzo fajne bo chcę nowy odcinek ;>

Gio 30.06.2009 09:50

Cytat:

Napisał Inko-chan (Post 1061632)
Dobra, czytałam sobie po cichutku, ale skoro tak to pisze, że bardzo fajne bo chcę nowy odcinek ;>

Och, jak dobrze, że chociaż ktoś ma wystarczającą dużo czasu, żeby jeszcze po męczarniach podczas czytania jeszcze napisać komentarz :)

I zabawę chyba czas zacząć:
Jeszcze 4 komentarze, inaczej nie ma odcinka

Edit:
Doszedłem do wniosku, że odcinki sa za długie (ponad 3 strony każdy). Może to Was tak zniechęca? W takim razie będę robił krótsze. To tyle i nadal czekam na jeszcze 4 komentarze

Narcyz 30.06.2009 21:06

Wczoraj czytałam całe to fotostory ale nie miałam siły aby napisać komentarz PRZEPRASZAM ;)

Chciałam powiedzieć, że mimo tych wszystkich pozytywnych komentarzy to fs nie jest aż takie świetne i chyba raczej nie mógłbyś pisać książek bo czytając natknęłam się na wiele błedów których nie chce mi się już szukać. Zdjęcia hmm.. mogą być lecz w zdjęciu na którym było widać samochód nowej sąsiadki nie widziałam żadnego przejechanego kota.. gdzie się podział? Może pomyślisz, że bardzo się czepiam może nie dało się inaczej zdjęcia zrobić ale Robert miał jej pożyczyć cukier a trzymał puszkę z ciastkami :D Wiem wiem czepiam się takich bzdur.. gdzieś w którymś zdaniu też coś widziałam ale nie powiem Ci co bo nie mam ochoty tego szukać :)

Ocena FS narazie 8/10 mam nadzieje że będzie lepiej aha i wielki plus za tytuł bo jest orginalny ;]

Takie pytanie jak napisze trzy komentarze jeszcze to dodasz odcinek? :D:D

Gio 01.07.2009 09:59

Cytat:

Napisał Narcyz (Post 1062220)
Wczoraj czytałam całe to fotostory ale nie miałam siły aby napisać komentarz PRZEPRASZAM ;)

Chciałam powiedzieć, że mimo tych wszystkich pozytywnych komentarzy to fs nie jest aż takie świetne i chyba raczej nie mógłbyś pisać książek bo czytając natknęłam się na wiele błedów których nie chce mi się już szukać. Zdjęcia hmm.. mogą być lecz w zdjęciu na którym było widać samochód nowej sąsiadki nie widziałam żadnego przejechanego kota.. gdzie się podział? Może pomyślisz, że bardzo się czepiam może nie dało się inaczej zdjęcia zrobić ale Robert miał jej pożyczyć cukier a trzymał puszkę z ciastkami :D Wiem wiem czepiam się takich bzdur.. gdzieś w którymś zdaniu też coś widziałam ale nie powiem Ci co bo nie mam ochoty tego szukać :)

Ocena FS narazie 8/10 mam nadzieje że będzie lepiej aha i wielki plus za tytuł bo jest orginalny ;]

Takie pytanie jak napisze trzy komentarze jeszcze to dodasz odcinek? :D:D

Dziękuję za konstruktywny komentarz i krytykę, bo to motywuje najbardziej. A co do zdjęć:
puszka z ciastkami wymiata- jednak na lodówce nie ma opcji "weź słoik cukru" czy coś :D A co do przejechanego kota: jak zwykle mam wytłumaczenie :) Znajduje się za sylwetką Zofii ;O

I mam nadzieję, ze te 3 komentarze, na które tak czekam będą od innych osób :P

Narcyz 01.07.2009 10:41

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 1062480)
Dziękuję za konstruktywny komentarz i krytykę, bo to motywuje najbardziej. A co do zdjęć:
puszka z ciastkami wymiata- jednak na lodówce nie ma opcji "weź słoik cukru" czy coś :D A co do przejechanego kota: jak zwykle mam wytłumaczenie :) Znajduje się za sylwetką Zofii ;O

I mam nadzieję, ze te 3 komentarze, na które tak czekam będą od innych osób :P

No tak faktycznie nie ma takiej opcji ale mogłeś zrobić zdjęcie np. ze szklanką albo kubkiem - że niby trzyma już w szkalnce cukier :D

Przestudiowałam jeszcze raz to zdjęcie i coś nagięte to wytłumaczenie ale ostatecznie może być chociaż ten kot leżałby za bardzo z prawej strony :D

Dlaczego od innych ja nie wystraczam? :D:D
Chciałabym już zobaczyć kolejny odcinek ;]

Gio 01.07.2009 10:47

Cytat:

Napisał Narcyz (Post 1062503)

Dlaczego od innych ja nie wystraczam? :D:D
Chciałabym już zobaczyć kolejny odcinek ;]

Kolejny odcinek już jest, ale cztery komentarze nie jest to spełnienie moich marzeń :P

Narcyz 01.07.2009 10:54

Czemu tak wymagasz tych komentarzy?

Będą chcieli to napiszą a jak nie to nie napiszą..
Daj odcinek to komentarze pewnie będą nowe :D
Nie wszyscy przecież czytają to fs :P:P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:53.