![]() |
Odp: Piccolo
Hmm... nie znam możliwości w budowaniu TS3, ponieważ ich nie mam.
Ale to mój faworyt wśród wszystkich domków na forum :> 10/10 |
Nie mam się do czego przyczepić. To chyba jeden z najlepszych domów ts3 :) po prostu świetny. Te kolory. A ta łazienka to już wgl! Przeboska ! ;)
10/10 |
Bryła jest nawet fajna. Ogród dobrze się prezentuje.
W przedpokoju nie podoba mi sie tapeta. Kuchnia jest fajna, ale ten kolor mebli jak dla mnie nie bardzo pasuje. Salon jest fajny. W sypialni bardzo nie podobają mi się ściany. Łazienka taka nawet. Ogólnie dom mi sie podoba. |
Hmmm, tak się zastanawiam czy udało Ci się opublikować już ten domek ?
Ja czekam z niecierpliwością. |
Piękne I Czadowe Coolowe Oraz Luksusowe Okazja! ;)
I czego sie czepiać? Kuchni. Jakaś dziwna. A reszta jak wyżej :D |
Nie no gościu zadziwiasz mnie. Taki fantastyczny domek... Normalnie szkoda, że nie mam TS3, bo od razu bym ci truła byś go dała do ściągnięcia, a tak na razie dam ci spokój :D
|
Faktycznie wnetrze jak i bryła jest fenomenalna. Cos ala 'wymarzony dom' ;)
Śliczny projekt..kawał dobrej roboty :D 10/10 P.s.czekam na dalsze prace ;) |
Bardzo dziękuje wam za komentarze :D
A jeśli chodzi o publikacją domku to chyba nic z tego. Wczoraj "przetwarzało" pół dnia i jeszcze zostawiłam na całą noc. Dzisiaj patrzę rano z nadzieją i nic :O, zwnów "PRZETWARZAM". Przykro mi, ale nie mam do tego już nerwów, jeśli nie załaduje do 12 (24h), to ja się poddaję :(. |
O kutwa. O kutwa.
Jest po prostu śliczny! :D Nie ma to jak mały, zgrabny i czyściutki <3 zakochałam się w nim. Bryła sama w sobie jest już genialna. A ten ogródek. .. Praktycznie brak słów ( chociaż Volcia i tak zawsze coś wynajdzie :P ) Pozdrawiam i oczywiście 10 z wielkim apelem o nowości i... Aby ten domek można było gdzieś odnaleźć w downloads! :) |
Bardzo dziewczęcy dom, pełen klasy samej w sobie :) Łazienka powala na kolana! Czekam co z tym downloadem będzie. Jedyne co jakoś mi nie pasuje do całości to nowoczesność bryły. Wydaje mi się że lepiej pasowałaby tu bardziej tradycyjna "obudowa", ale i tak jest PRZECUDOWNIE :)
9,99 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15. |