![]() |
Odp: Elegancki domek rodziny Depeshe
Śliczny.. Najładniejszy jest korytarz, i pokój Lilian
10/10 |
ładnie ;))
Podoba mi sie pokuj liliany;)) bryła ładna ale ten jakis plac zabaw nie zbyt ;) 9 |
Bardzo mi się podoba komentarz osoby Upadła Dusza:) tak wszystko ładnie opisane i prosto w oczy powiedziane.
Bryła- nie zbyt piękna- 4 Wnętrze- (pamiętaj! u mnie najważniejsze)- 5- toche przesadzony pokój ten różowy Dodatki(ogród)- 6;p Ogółem: 16/18- fajnie! |
Domek wygląda rewelacyjnie. Bryła jest superowa a ogród niezły. W przed pokoju podoba mi się najbardziej dywan zielony jest cudowny. Jadalnia jest za blada ale krzesła są śliczne. Kuchnia jest ładna. Bardzo ładne są te meble. Bawialnia jest superowa. Salon jest ładny. TV jest najlepsze. Łazienka jest najlepsza i masz ogromnego plusa bo jest zielona. Łazienka u góry mi się już nie podoba. Sypialnia mi się kojarzy z czekoladą biało-ciemną. Aż chce się ją z chrupać. Pokój Taylor jest fantastyczny podoba mi się tak bardzo jak łazienka. Łóżko jest cudowne a ten kolor ścian bombowy. Pokój Lilian jest też ładny ale za bardzo naćkany. Ogród jest niezły. Najładniej tam gdzie są kwiaty. Moim zdaniem niezle ci się udał ten dom :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:13. |