TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51373)

Szynszyl 05.07.2009 17:19

Odp: The Sims 3: Wakacyjne przygody - pierwszym dodatkiem do gry?

No zgadza się, ale jak by już zrobili efekty pogodowe, czemu miałyby one nie działać też poza wakacjami? To by był krok wstecz :P (chociaż i tak EA ciągle je robi -.-)

Levkoni 05.07.2009 18:32

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1065866)
a pamiętacie Wakacje z jedynki?Czy tam była potrzebna pogoda do spędzenia wakacji nad morzem czy w górach?Nie,więc pogody do Podróży wcale nie muszą robić...

Zarzucą nam śniegowym pokryciem podłoża,trochę piasku i baseny do pływania,i cieszcię się ludzie ;p

Wątpię, jeżeli ma być śnieg to będzie "prawdziwy". Jeśli już zdecydowali się na wakacyjny dodatek, to fajnie by było, gdyby dali jakieś 4 przynajmniej "wyspy wakacyjne". I żeby były jeszcze bardziej zróżnicowane. Ja mam takie pomysły: zimna północ pełna gór, śniegu i Eskimosów, gorące południe a la Egipt z palmami, plażą i wędrownymi handlarzami, azjatycki wschód, czyli coś na wzór Podróży z TS2, tyle tylko, żeby ci tubylcy wyglądali bardziej jak Azjaci i imiona żeby mieli azjatyckie, a nie tak jak w 2. No i czwarta kraina to... hmmm... sam nie wiem. Może coś na wzór eruopejskiego miasteczka, kamienice, zamki, rynki, uliczni artyści :D Ojjj, chciało by się... B)

Chantelle 05.07.2009 18:38

Cytat:

Napisał theground (Post 1065930)
Wątpię, jeżeli ma być śnieg to będzie "prawdziwy". Jeśli już zdecydowali się na wakacyjny dodatek, to fajnie by było, gdyby dali jakieś 4 przynajmniej "wyspy wakacyjne". I żeby były jeszcze bardziej zróżnicowane. Ja mam takie pomysły: zimna północ pełna gór, śniegu i Eskimosów, gorące południe a la Egipt z palmami, plażą i wędrownymi handlarzami, azjatycki wschód, czyli coś na wzór Podróży z TS2, tyle tylko, żeby ci tubylcy wyglądali bardziej jak Azjaci i imiona żeby mieli azjatyckie, a nie tak jak w 2. No i czwarta kraina to... hmmm... sam nie wiem. Może coś na wzór eruopejskiego miasteczka, kamienice, zamki, rynki, uliczni artyści :D Ojjj, chciało by się... B)

O tak.Tak byłoby fajnie.

aluminium. 05.07.2009 18:59

Cytat:

Napisał theground (Post 1065930)

Macie chyba za wielkie pragnienia ^^

blakistoni 05.07.2009 19:05

Gdyby było tak jak mówicie,byłoby fajnie.
No nie wiem czy twórcy zaczęliby tworzyć nowy dodatek w tak małym odstępie od wypuszczenia podstawy..oby tak xd

Alisha 05.07.2009 19:20

Hmmm... Jakies screeny? :|

bouffe 05.07.2009 20:19

Ja proponowałabym się aż tak nie nakręcać, póki co. ;]

gangheroni 05.07.2009 23:22

http://www.gram.pl/news_8gnkJOy2_Zap...he_Sims_3.html
Proszę notka z gram.pl :D Oficjalne źródło dla niedowiarków.

Wampirencja 06.07.2009 00:14

Mi się wizja BARDZO, bardzo podoba z tym egiptem... i europejskim miasteczkiem. Taka Praga ^___^

Żeby im się chciało w dobrą stronę tyłki ruszyć i zrobić już tak na porządnie bo bądźmy szczerzy - miezy TS1 i TS2 skok był wielki. Między TS2 i TS3 tylko mnie w sumie cieszy, że nie ładują się lokacje ;]

madusiaX 06.07.2009 09:01

Bo oni pomysłów nie mają już, wymyślają na siłe, dodają dwie fajne rzeczy albo interakcje żeby do trailera mogli filmik zrobić i to by było na tyle. Gdyby tak raz posłuchali pomysłów takich małych ludziątek z thesims.pl

Ogólnie rzecz biorąc to musi być coś przełowmowego i nowszego, bo chyba bardziej badziewnego niż w sims 2 nie zrobią nie ? Chociaż myśle że dostosowanie pór roku to będzie dla nich za wielka praca.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:18.