![]() |
Odp: GROCH House
Śliczniutki ten domek ;)
|
No to lecimy :
• nie podoba mi się pościel na łóżku Dom jest idealny, tylko jak mówiłam nie podoba mi się pościel na łóżku. Ocena 9,5/10 |
Jedyne co mi się nie podoba to bryła i płot. Reszta jest ok. Ocenka 7/10
|
Dom jest fenomenalny..
Dasz ściągnąć?? |
no to już chyba 99 dom który widze i znowu mówię super ale tylko w tym przypadku dodam
dom 10/10 i twórca domu 10/10(za styl i pomysł i wykonanie i zdrowy rozum do kolorków) |
Witam kochani, bardzo dziekuje za Wasze oceny :)
alicja271998 podnosisz mnie na duchu :) dzieki Wiadomosc dla tych co przesylaja mi pytania na skrzynke odnosnie wykonania polpietra: - domku juz nie mam w grze bo sie po łatach EA posypała ale tu wstawiam linka gdzie rozne metody sa wytlumaczone na video http://thesimsupply.com/videotutorials/sims3.php nr.7 i 8 Moze to pomoze a jesli nie, to postaram sie dom odtworzyc i dac do sciagniecia |
Fajny, fajny, fajny, fajny :D
Tylko tyle mam do powiedzenia :P Dziękuję za uwagę 9/10 |
Uwielbiam, poprostu uwielbiam takie "kombinacje schodowe" :P Kolorystycznie też mi się podoba, mimo to wydaje mi się on taki... Pusty. Ale za te schody to poprowtu 8/10 :D
|
cudowny dom ! też taki chce :P
hehe.. |
Jadalnio-kuchnio-salon jest bardzo fajny, ale sypialnia kompletnie mi się nie podoba. Na górze to samo - za dużo wzorów pomieszanych ze sobą, co nie wygląda korzystnie. Bryła niczego sobie, ale siatka zamiast płota dobija.
7,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16. |