![]() |
Odp: Posiadłość Alpine
osobiście, to nic nadzwyczajnego. umeblowanie wydaje mi sie nieco bez pomyslu, co do bryly to tez nie jestem zachwycona, no, ale ogolnie moze byc.
|
Piękny dom, piękny ogród. :D
Podziwiam pracę włożoną w tworzenie domów. Ja tylko mebluję dom na parterze i tyle. :P Nie cierpię przewijać pięter. xd |
Bryłą bardzo mi się podoba a ogród zwala z nóg. Patrząc na niego bardzo chciałam się w nim znaleźć:) Żałuję że wnętrza nie są jeszcze dokończone bo ciekawie się zapowiadają 9/10
|
Ogród i bryła - ślicznie ;)
Jedynie kolory są monotonne i ciemne. Pomieszczenie zamiast przytulne są chłodne i trochę banalne. Jednak te wszystkie niedociągnięcia nadrabia ogród, do którego naprawdę się przyłożyłeś. Gratuluję! 7/10 |
Bryła i ogród są świetne !
10/10 bryła. Wnętrza nie będę oceniać ! |
No to czuję się zgaszona...
Żeś zmienił moje zdanie dotyczące budowania w 3 :D Ogólnie wszystko cud miód, malinka, ale szkoda, że nie do końca umeblowany 10/10 |
Domek jest bardzo ładny ;*
Ogród śliczny , altanka mi się również bardzo podoba, umablowanie domku też jest bardzo fajne. Masz gust co do robienia domków. Po prostu ślicznie 10/10 |
Bryła i ogród to istne cudo
|
Aż mnie powaliło. Czuje jakbym znalazła dom z mojej wyobrażni. Co prawda jeszcze sama domu nie wstawiłam bo aktualnie zajmuje sie zapoznaniem (perfekcyjnie, profesjonalnie aby z góry zrobić dom cud). Ale wkrótce coś dodam. tak w następnym roku albo na święta. ale nie o mnie tylko o cud domku. jednym słowem SUPER dom jest odjazdowy jeszcze zrób górę i finito narazie daje:
9,95/10 |
Śliczna bryła i ogród :)
Wnętrze też nie jest złe tylko szkoda że nie ma łazienki ;< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:53. |