![]() |
Odp: Druga aktualizacja?
Jak zainstalujecie dajcie znać co dała druga aktualizacja, bo ja przez tą pierwszą boję się cokolwiek instalować już. :)
|
Niby tyle tego, a zainteresowało mnie tylko:
"Okazja „Omniroślina” pojawia się z większym prawdopodobieństwem. " Eee, że co? :( "Jedzenie określonych posiłków nie będzie miało wpływu na płeć nienarodzonego dziecka. " No i teraz mam dylemat... |
No i animacji wsiadania do pojazdu nie zrobili....:(
|
Cytat:
Natomiast zainteresowało mnie to "Poprawki do rozwoju historii. Samotni rodzice nie mogą mieć dzieci. Rodziny stworzone lub kontrolowane przez gracza są teraz „chronione” i nie będą usuwane wskutek rozwoju historii. Uwaga: rozwój historii nie będzie usuwał Simów poprzednio kontrolowanych przez gracza. Użytkownicy, którzy przejmą kontrolę nad zbyt wielką liczbą Simów w jednej grze mogą doświadczać problemów z wydajnością, spowodowanych przeludnieniem." Czyto oznacza koniec masowej adopcji? Gram tylko jedną rodziną i w mojej grze, to był straszny problem. |
DLACZEGO DLACZEGO....... :(( :(
nie dodali animacji do samochodu?! DLACZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :(( |
chciałabym ją zainstalować, ale wyświetla się błąd, że jakiś folder nie jest znaleziony :/ wiecie może jak temu zaradzić ?
|
Cytat:
Żeby zainsalować tą łatkę trzeba mieć poprzednią? |
Cytat:
|
Mi się w tej łatce spodobało,że ściany nie będą już blokowały dźwięku, bo mam nadzieje, że chodzi o magnetofon, ale niektóre rzeczy mi się nie widzą... np. to, że samotne Simy nie mogą mieć dzieci i to z płcią dziecka... :/ i mam dylemat :O
|
Ja zaktualizowałam grę i wszystko poszło pomyślnie. Nie mam przykrych wspomnień po pierwszej łatce dlatego drugą też mam :) Jakby coś było nie tak to dam znać! A tym czasem lecę ją przetestować.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |