|  | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Bryła 10/10. Dom bardzo mi się podoba chodziaż nie podoba mi się góra domu wszystkie pomieszczenia są w takim samym odcieniu ! Całość 8,5/10.. Pozdrawiam... | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos No i kolejny cud architektoniczny w Twoim wykonaniu. Wszystko oczywiście jest the best, ale wymienię, że szczególnie spodobały mi się: sypialnia (taka ciepła :)), łazienka, no i ogród. Jesteś mistrzem ogrodów :) | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Fantastyczny ;) | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Przecudny jednak ściany w kuchni mi nie odpowiadają daj szybko do pobrania Ocena 10/10 | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Popieram - daj pobrać ;) Dom przepiękny, choć nie jestem zachwycona kilkoma szczegółami to jest piękny po prostu. Te szczegóły to takie moje urojenia ;P | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos O tak ranga słusznie przyznana. Cudo po prostu :) 10/10 | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Hmmm wedlug mnie bryla super, ogrod super ale w srodku taki strasznie 'ponury' mi sie wydaje i pusty, jakby mieszkali tam sami emeryci (chyba ze tak jest). 7/10 | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos 9/10 Wszystko super, ale troche nudno. Mogłaś przełamać nudę jakimiś ciekawymi, kolorowymi akcentami. | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Moim zdaniem wszystko jest wspaniałe 10/10 | 
| 
 Odp: Posiadłość Redos Wszystko super, tylko wnętrze mi się za bardzo nie podoba, 10/10.:O | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:26. |