![]() |
Odp: Domy z Simsów 1
Ajć, te domki z jedynki.. No nie wiem co napisać, domek Nowaków jest świetnie odwzorowany, jakbym oglądała fotki z 1. Dom Kawalera również super zbudowany, ale dach faktycznie nie jest ten sam, ale to już zauważyłaś. Najbardziej podobają mi się te wszystkie wnętrza, cóż- masz talent ;) . Pozdro.
|
Heh- domek Nowaków :)
Oni w środku mieli takie drzwi? :O Nie te drewniane? I umywalka w wersji z TS2 się nie zgadza- mogłaś dać tą tańszą ;) Wg mnie bardziej przypomina tą jedynkową ;) Domek Marka zdecydowanie lepiej teraz wygląda (widzę, że zauważyłaś to o czym nie wspomniałam bezpośrednio w komentarzu i to również poprawiłaś :D) Kurczę, przez Ciebie i Twoje domki zamiast instalować TS2 zainstaluję TS1! |
Mi by się nie chciało czegoś takiego robić ;d Ale kocham domek Nowaków.
|
Domki fajne- ale ja nadal czekam na domek Ćwirów ^^
pozdrawiam |
Zgadzam się Gio. Czekam na domek Ćwirów :) Ale te domki, które wystawiłaś są tak cudowne, że zaraz odkopię swoją płytkę do TS1 i będę grać :D
Pozdrawiam |
Spróbuję dać domek Ćwirów, ale on może się troszeczkę różnić od oryginału. Chodzi o akwarium w salonie - w TS1 zajmuje ono 1 kratkę, a obok niego jest stolik, na nim lampa. W TS2 akwarium zajmuje dwie kratki, więc ten stolik się już nie zmieści. Mam nadzieję, że nie będzie to Wam przeszkadzać?
|
Odp: 68 Pierwsza Aleja i Bonus
Cytat:
A tak wygląda Aleja Simów 10 u mnie (od zawsze posiadającej Deluxe Editin :)) http://img228.imageshack.us/img228/3532/kumpel40000.jpg Pamiętam, że dużo grałam w domku Wanilia, ale mimo wszystko nie przypominam sobie wnętrza (bo na zewnątrz już lepiej ;)) Póki co mam zainstalowany sam Deluxe, ale zaraz wrzucę też resztę (5) dodatków. Jak już porównam oba domki wstawię konkretną ocenę ;) Jeśli chodzi o poprawioną wersję Alei Simów 3 muszę powiedzieć, że chyba lepiej jednak wyglądałyby tam te ściągnięte tapety ;) Aczkolwiek te w Twoim wykonaniu również nie są złe ;) No i czekamy na domek Ćwirów! :D A za szczegóły nikt Cię tu nie zabije :] EDIT: Sprawdziłam te drzwi w domu Nowaków... http://img256.imageshack.us/img256/2300/nowak10000.jpg Jednak pamięć mnie nie zawiodła! ;) (na zdjęciu widać również wcześniej wspominany płotek, a także inne drzwi wejściowe :O) |
Wow :O Genialne.
Nic dodać nic ująć, a łazienka <33 |
O jaaa, wszystko się zgadza! (tylko skrzynia z zabawkami w pokoju Cas mogłaby mieć inne kolory ;))
Wiesz, nawet się zastanawiałam czy zrobisz cmentarz i byłam mile zaskoczona ;) Skąd wytrzasnęłaś Majkę (Bellę) na tej ławeczce? Świetna jest :D Aha, i miałabym prośbę: jak już skończysz domki z podstawy pierwszej okolicy mogłabyś jakoś wybudować Al. Simów 7 z drugiej okolicy? @down: Dom rodziny Mashuga. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |