![]() |
Odp: pierwszy dodatek do gry!
a w tej bajce byly smoki......... oczywiscie ze nie zrobia porzadnego dodatku..............tylko zrobia bubla za 80 zeta.... potem kolejnego... za 90 i kolejnego za 91 zeta...... potem kolejnego za 92....... i tak dalej i tak dalej
|
Cytat:
|
w koncu oni zrobili komerche ...... cos co sie super reklamuje ale jest slabe ;]
|
Tak swoją drogą, to czytam ciągle w gazecie, ze wyspa Twikki została okrzyknieta najlepszym miejscem wakacyjnym a teraz jej nie bedzie ;(
|
Cytat:
A ten dodatek będzie fajny. |
Poprzednicy mają rację - co do bubli
I co do gór - skoro dodali Francję, to mogliby też zrobić te Alpy, bo Francja to nie tylko Paryż. |
Cytat:
Oj raczej nie - dzięki akcesoriom przynajmniej jest jakieś urozmaicenie obiektów w grze. A nie tylko ciągle te nudne podstawowe rzeczy. |
Wydaje mi się,że ten dodatek będzie fajny:)Zapowiada się ciekawie,fajnie by było gdzieś wyjechać na wakacje w Simsach:P (tym bardziej że nie mam dodatku Podróże do TS2...) Szkoda,że tylko trzy rejony,ale trzeba się zadowolić i tym:)Ciekawe,jaka będzie cena...
|
Będzie jak zwykle, czyli do kitu. EA jak zwykle obiecuje cuda na kiju, a jak przychodzi co do czego, to jest jedno wielkie gie. Wystarczy zobaczyć zwiastun "Podróży": wielkie, ekskluzywne hotele, bajeczne plaże i niesamowite zabytki. Jestem ciekaw gdzie to wszystko jest.... A te zapowiadane miejsca wakacyjne jakoś mnie nie przekonują.
|
Może się pofatygują i będzie można wybrać w tych państwach jakieś rejony, zrobią plaże itp., co fakt to fakt EA nie bardzo się przykłada do Simsów, niestety.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:28. |