TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   Atelier bezsennej (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51731)

Daphne 10.08.2009 17:29

Odp: Atelier Invidii Semper

Tak ogólnie to bardzo ładna simka z wyjątkiem zbyt grubego nosa i twarzy o dość... nietypowym kształcie. Podziwiam Twoje prezentacje, są super *w*

Chryzantem Złocisty 10.08.2009 17:29

nieeeeeeee
nie podoba mi się :(
wyznaję zasadę - albo mocne usta,albo podmalowane oczy,nigdy razem,bo wychodzi efekt komiczny
pomaluj ją jakoś inaczej,bo sama w sobie jest ładna,ale makijaż ją zabija
prezentacja trochę gorsza od poprzednich,może dlatego że przy świetle dziennym,spróbuj w nocy w świetle świec,powinno być bardziej mhrocznie

figa 10.08.2009 19:26

Pierwsze dwie simki wyglądają pięknie i niezwykle, mają śliczne stroje :)
Trzecia simka jest trochę za chuda na buzi, prezentacja ładna.
Simka Ira została także wspaniale zaprezentowana :) Nie podoba mi się jej nosek.

Invidia Semper 10.08.2009 21:46

Właśnie miało być bardziej mrocznie, ale jeden dodatek mi rozwalił grafikę, i musiałam nieco popuścić;) Co do tego nosa, to może rzeczywiście macie rację( a najwięcej przy nim kombinowałam)
Dziękuje Wam bardzo, ktoś jeszcze?=p

cerastes 11.08.2009 10:33

Ciekawa prezentacja, nacechowana nierealnością i przypominająca scenkę baśni .... :)
Simka również kojarzy mi się z baśniową postacią. Ładnie wygląda na czwartym zdjęciu ; wyrazisty makijaż pasuje do jej fryzury, choć w realistycznej prezentacji kontrast byłby niekorzystny.
Całość bardzo mi się podoba. ;)

Luthiee 11.08.2009 10:43

Jeśli chodzi o Irę, to zgadzam się z innymi; nos z lekka dziwny, makijaż zbyt mocny. Jak na moje oko ma zbyt trójkątną twarz. ;)
No i uczepię się oczu. Może miały być nierealistyczne, ale jak na moje oko nie pasują i pokombinowałabym z innymi. :P
Prezentacja jak zwykle boska, czego chyba mówić Ci nie muszę. ;p

Titellè 11.08.2009 22:34

Ma zbyt zadarty nos ale i tak jest piękna na swój sposób. I sceneria też bardzo ciekawa.

Noemi 12.08.2009 08:01

Nie wiem czy to była efekt zamierzony, ale Ira ma straszny nos. Nawet trudno go opisać zadarty, ale szeroki.
Ogólnie simka jest jakaś dziwna. Nie podoba mi się.

Holly 12.08.2009 09:55

No to po kolei.
U dołu ma zbyt wąska twarz. Straszny nos :O Taki no nie wiem. Kartoflasto-spiczasty xD
Brwi - nie nie nie! Za wąskie i zbyt sztuczne. Za mocny róż na policzkach i ogólnie makijaż. Ta zasada, którą podała Chryz jest chyba ogólnie przyjęta :D Jeśli oczy - na usta lekki błyszczyk w bardziej stonowanym kolorze. A jeśli mocna czerwień szminki - np. lekko różowy lub fioletowy cień. Gama kolorów jest ogromna ;P

Ogólnie 6/10. Fajna prezentacja.

ddo bwayo 12.08.2009 21:20

Wszystkie świetne... no oprócz 3 , jej twarz jest taka... za szpiczasta :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:15.