TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Smutny Clown (Tragic Clown) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51783)

Orzechowo 27.08.2009 12:58

Odp: Smutny Clown (Tragic Clown)

tak bo duch to w gruncie rzeczy zwykly sim

magTom 13.11.2009 21:02

No nieźle:D Jakby część Simów komputerowych zaczęłaby brać śluby z duchami, to by było ciekawie;) Nagrobek ukradziony dzięki cesze kleptomanka, teraz czekam na upływ tygodnia dalej zobaczymy:)

Thea 18.11.2009 18:09

On nie jest smutny, tylko tragiczny i straszny. O.O xd

Simons 25.11.2009 21:23

Właśnie widziałem go dzisiaj przypadkowo jak grałem TS3 Zdziwiła mnie jego nazwa, ale jak zobaczyłem przed chwilą ten temat...Tragic Clown, a ja myślałem że jest tragiczny XD

janekbb99 26.09.2010 13:21

Tragicznego Klauna, jak i inne duchy można ożywić bez żadnej okazji, za pomocą popularnego moda na modthesims " TS3 Magic " - autor Kolipoki - rzucić 50 dobrych zaklęć i otrzymać moc wskrzeszania. Jednak po wskrzeszeniu, nie można go dodać do rodziny. ( kodem testingcheatsenabled true). Trzeba się z nim ożenić, aby mieć go w aktywnej rodzinie.

marnios 08.11.2010 20:30

u mnie sim o nazwie tragic clown to sim w garniaku

Jakub 09.11.2010 12:21

Cytat:

Napisał magTom (Post 1106773)
Z tym klaunem jest pewna nielogiczna rzecz. Gdyby ułożyć chronologicznie części The Sims, ale według czasu akcji, to najpierw jest The Sims 3, później The Sims, a najnowsze wydarzenia dzieją się w The Sims 2. W takim razie nielogiczne jest to, że klaun najpierw nie żyje, a później żyje. Nie ożywa tylko żyje. Co prawda Tragic Clown w jedynce też był martwy, ale nie był duchem, czyli byłby przedmiotem. Ale to jednak postać więc w jedynce był najwyraźniej postacią bardziej fantastyczną, niż nam by się zdawało. Nie dość, że samego w sobie można by go uznać za postać fantastyczną, to jeszcze jest taki martwawy, tak jakby był pół-martwy-pół-żywy:O Czy da się coś zrobić, żeby ten Tragic Clown był (w trójce oczywiście]:->) żywy? A jeśli tak to będzie taki jak reszta, czy np. nie będą na nim dostępne niektóre akcje?:|

Nie, to nie tak! Kalun z 1 to jego następca! *{Moim zdaniem klaun z 3 umarł ze swoją asystentką(Grób leży na cmentarzu, Dziewczynka ma namalowane na twarzy gwiazdy i tak jak klaun, umarła przez utonięcie) przez utonięcie.}
Klaun z sims 1 to jego następca( Jakby mu się bliżej przyjżeć to ma on jakięś 45 lat) umarł najprawdopodobniej z *głodu. W sims 2 następcą jest towarzyski króliczek który też wygląda na trochę pogiętego(plamy, odbarwienia, fałdy na ubraniu)

*Przypuszczenie

Aperlaxive 26.03.2011 20:35

A jak się nazywa ta jego asystentka

Continue. 17.04.2011 13:47

Pojechałam na cmentarz i zaprzyjaźniłam się z tym klaunem. Potem odjechałam do domu, a ten klaun pojechał za mną i do tej pory się nie odczepił. Nie wytrzymuję z nim. Wkurzający jest ;/
Czy to jakiś błąd? Jest jakiś kod na usuniecie go z parceli?

muffindance 17.04.2011 14:26

Continue, nie pisz dwoch postow pod rzad, wystarczylo zedytowac pierwszy XD
A ja przywrocilam tego klauna kiedys, mial dziecko z jedna z moich simek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:13.