![]() |
Odp: Smutny Clown (Tragic Clown)
tak bo duch to w gruncie rzeczy zwykly sim
|
No nieźle:D Jakby część Simów komputerowych zaczęłaby brać śluby z duchami, to by było ciekawie;) Nagrobek ukradziony dzięki cesze kleptomanka, teraz czekam na upływ tygodnia dalej zobaczymy:)
|
On nie jest smutny, tylko tragiczny i straszny. O.O xd
|
Właśnie widziałem go dzisiaj przypadkowo jak grałem TS3 Zdziwiła mnie jego nazwa, ale jak zobaczyłem przed chwilą ten temat...Tragic Clown, a ja myślałem że jest tragiczny XD
|
Tragicznego Klauna, jak i inne duchy można ożywić bez żadnej okazji, za pomocą popularnego moda na modthesims " TS3 Magic " - autor Kolipoki - rzucić 50 dobrych zaklęć i otrzymać moc wskrzeszania. Jednak po wskrzeszeniu, nie można go dodać do rodziny. ( kodem testingcheatsenabled true). Trzeba się z nim ożenić, aby mieć go w aktywnej rodzinie.
|
u mnie sim o nazwie tragic clown to sim w garniaku
|
Cytat:
Klaun z sims 1 to jego następca( Jakby mu się bliżej przyjżeć to ma on jakięś 45 lat) umarł najprawdopodobniej z *głodu. W sims 2 następcą jest towarzyski króliczek który też wygląda na trochę pogiętego(plamy, odbarwienia, fałdy na ubraniu) *Przypuszczenie |
A jak się nazywa ta jego asystentka
|
Pojechałam na cmentarz i zaprzyjaźniłam się z tym klaunem. Potem odjechałam do domu, a ten klaun pojechał za mną i do tej pory się nie odczepił. Nie wytrzymuję z nim. Wkurzający jest ;/
Czy to jakiś błąd? Jest jakiś kod na usuniecie go z parceli? |
Continue, nie pisz dwoch postow pod rzad, wystarczylo zedytowac pierwszy XD
A ja przywrocilam tego klauna kiedys, mial dziecko z jedna z moich simek. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:13. |