![]() |
widze że nieczułość dominuje. zero patriotyzmu, zero współczucia. zamykajcie ten temat . z wami to gadać jak do ściany.
|
NO TAK! Rozumiem . Chciałaś żeby Ci współczuć że inni już się tak tym nie fascynują. Już się wszyscy wyrazili na ten temat i Ci odpowiedzieli , więc dlaczego mówisz , ze z nami jak do ściany????? <_<
|
Zagadzam się z tomikiem! Wszyscy tak czekają na tą gre tak się podniecają!
A skończy się na tym że się rozczarują... Im dłużej czekam na te simsy tym mniej je chce. Niedługo powiedza że będą w grudniu i wtedy będzie mi już wszystko jedno. Także napalicie się na te simsy a to nie będzie takie EKSCYTUJĄCE. I co wtedy wrócicie do the simsów jedynki. Więc nie fascynujcie się tak nimi! Jak już będą i tak jak mówili będą wypaśne to wtedy będziecie się tak zachwycać... :blink: |
Chiga mozesz nas nieobrazac to do Ciebie mowi sie jak dos sciany my Ci tlumaczymy a Ty i tak swoje.
|
Jeśli założyłaś(Chiqa) ten temat po to żeby nam wypominać że już nie jesteśmy simmanjakami to to jest po prostu bez sensu <_< <_<
|
Niechcę wcale wzbudzac niczyjego współczucia. Poprostu jest mi żal że Simsy zostaną zapomniane i chcę w was wzbucić sumienie. Nielubie się użalać nad sobą, i niechcę byście w myśleli że ja się użalam nad sobą. Co jak co ale też czekam na Simsy 2 i nie zamieżam ich bojkotować. Boję się tylko że ludze zapomnieją o srarych dobrych simsach i zaczną się rozczulać nad nowymi, jakby były pierwszą tego typu gra w polsce. Mam do was tylko jedna proźbę nie zapomnijcie co było pierwsze.
|
A ja gram w simsy i nie zapomne o nich :)
|
Yooukii :) Właśnie dołączyłam do waszego grona stałych ludkuuuf z forum. Wprawdzie kiedyś popisywałam tu sobie ae to byłooo dawnooo:)Trafiłam na ten temacik. To prawda, że na forum tętniące kiedyś życie popadło w melancholijną nude ale myśle , że to normalka. Tak się dzieje przed każdą nowością. :D Ja niestety dopiero wczoraj dostałam abrakadabra więc się mi nie znudziły ale pzyznaje, że każdy z dodatków ma swoje 5 min a potem następujee innny i tamta płyta leży w plastkiwym zakużonym opakowaniu. Myślę, że nie ma się co martwić ci co są wierni simom wierni pozostaną!!!!!!! Pozdrawiam :) ZaPoOo :rolleyes:
|
Cytat:
|
A ja uważam, że temat powinien być zamknięty ! Chiqa bez obrazy, ale jak byśmy nie byli simfanami to nie wchodzilibyśmy na te forum, i nie odpowiadalibyśmy w postach. Sorry ale do Ciebie jak do ściany bo nie kapujesz, że temat nie ma sensu [Nie mogłam sie powstrzymać od komentarza :lol: ].
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |