![]() |
Odp: Jasmine hill 13
Bardzo ładny do0mek:) i fajny pomysł z filmikiem. Samochodzik mi tam nie pasuiję ale to juz wiesz;) po za tym bez zastrzerzeń.:)
9/10:) pozdrawiam:) |
lepszy był by jesienią :?:
|
Dawno nie zaglądałam do działu, a tu takie perełki :)
Świetny sposób na prezentację, choć mi się muzyka nie odtwarzała... A domek bardzo mi się spodobał, choć jak dla mnie za dużo neta ;) A myślę, że z samym Maxisem też byś osiągnął podobny klimat :) Ale i tak w pełni zasłużone 10/10 :) |
Ogród zadziwiająco ładny, bryła także. Tylko nie wiem dlaczego nie dałeś normalniej barierki do schodów na dworze a dałeś płotek ;o
Kolory ładnie dopasowane wewnątrz. Szkoda, że postawiłeś na dodatki z neta, dom z większą ilością maxisa miałby może swój urok ale... Łazienka- drewno mi nie pasuje do bordowego bądź ciemno różowego koloru płytek.Ogólnie wyszła chyba najsłabiej ze wszytkich pomieszczeń. Najładniejsza jest sypialnia i gabinet. 7,5/10 |
Mi sie bardzo podoba 9/10
|
Bardzo dziękuję za tyle opinii :>
Shin - obrazki w łazience umieściłem, alby nie było tam zbyt pusto :> Hoop Cola ^.^ - Mi łazienka właśnie najmniej się podoba, ale miło mi : P Matti93 - przynajmniej Tobie pasuje garbus :> Jin - wielkie dzięki, to dla mnie wielki komplement Zelkam - dziękuję :) Doman145 - także dziękuję :) Searle - dziękuję Ci, miałem duże wątpliwości co do łazienki i sypialni Esterkaa - Dziękuję :) Harry787 - nie było by lepiej. Specjalnie wybrałem wiosnę do zrobienia zdjęc :> Bjork - Dziękuję :> Muzyka się nie odtwarzała ponieważ youtube walczyło z jakąś tam wytwórnią muzyczną i wyłączyli muzykę w niektórych filmach. Treys - dziękuję. Barierka od tych schodów nie pasowała do reszty :> Elajza - dziękuję :> 'Trochę' zaniedbałem ten temat. Dziękuję za komentarze :> Może ktoś jeszcze? ;] |
to jest 100 razy lepsze od zdjęć :D
10 pozdrawiam |
no właśnie, to jest lepsze od zdjęć
a domek super po prostu, zgadzam się, że auto nie pasuje, ale to nic ;) 10/10 |
Wnętrza ładniejsze niż bryła i ogród. Bardzo podoba mi się samochód xd
Zachwyciła mnie szafa w korytarzu *.* 9,5/10 |
Bardzo, naprawdę bardzo, fajny pomysł:).
Gratuluję kreatywności. Bardzo miło się to ogląda, tym bardziej, że nie ma nic do zarzucenia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |