![]() |
Odp: User Awards- głosowanie
jakie logo?
edit: aha, wybaczcie, to przez moj superszybki net ;p |
Cytat:
no przecież, bo ludzie, którzy mówią głośno swoje zdanie, to już zło. chyba wybieraliście tych userów ot tak. Analisse nie widziałam od... huh. no, chyba że bierzecie pod uwagę jakże sensowne posty w forumowych grach. to fajnie. bardzo. Klii też pisze Bóg wie ile i jakich postów. to już byście eli dali. |
Też myślę, że wybór userów niezbyt trafny. Przychodzi wrażenie, ze wybierany po znajomosci. A aktywność w temacie z gazetką- no cóż, każdy może pisać po kilkanaście razy (chociaż nie mówie, ze ktoś z wymienionych osób tak robi), ze gazetka wyszła fajnie, że sie podobała, ze za długa, ze za krótka, itp., itd.
Ale jakoś niektórych z listy (nie bedę wymieniać) nie zaliczyłabym do najakttywniejszych :/ eDIT: tak w ogóle to skoro usunęła konto to moze poprostu mogłabym ją usunać z sondy ? |
wymieniaj, kilka nicków jeszcze nikogo nie zabiło.
|
wolno wiedzieć kiedy się ten muppet-show skończy?
|
nie wiem, ale podobnież wkrótce.
I nie nazywaj tego muppet show- jak nie chcesz to tutaj nie wchodź, tak samo jak nie chcesz oglądać muppetów :) |
muppet-show to arcydzieło w swoim gatunku, więc traktowałabym to jako komplement...
@Cailleach: DZIĘKUJĘ, takiej informacji oczekiwałam, a nie "Nie wiem" |
mimo wszystko UA i muppet show nie są z tego samego gatunku ;)
|
Tak zelkam jeśli chcesz możesz ją usunąć z listy... Po prostu nie chciałam zawracać wam głowy...
A tak w ogóle chcę jeszcze tylko dodać, że żadna z tych osób nie była wybierana na podstawie znajomości (przynajmniej z mojej strony- Dominic tłumacz się :P) EDIT Trauma: Przeczytaj pierwszy post :) |
kto usunal konto ?
edit; ale ona CHYBA ponownie zalozyla konto http://forum.thesims.pl/member.php?u=31894 moze mnie oczy myla , ale ok |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:31. |