TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

rocktechnika 22.11.2009 23:06

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1157417)
No tak, ale klikałem i jest tylko opcja zmień strój. Dodam, iż ma 1 punkt gotowania i 3 punkty sztuk walki (pomarańczowy pas).

Medytacja jest dopiero od 5 poziomu. Jak go osiągniesz, to wyskakuje okienko, że "Od teraz Sim może medytować", czy coś takiego.

Ja mam takie pytanko - czy u kogoś jeszcze po zainstalowaniu Podróży nie ma żadnych interakcji z innymi Simami poza "Przestrasz" i "Poproś o pozowanie"? :( Mój Sim z własną siostrą pogadać nie może ;/

Chloé 23.11.2009 12:10

Gdzie można zjeść regionalną potrawę w egipcie lub nauczyć się jej? Czy po prostu uczy się w trakcie gotowania?

nmin 23.11.2009 13:09

Cytat:

Napisał Bindi (Post 1157833)
Gdzie można zjeść regionalną potrawę w egipcie lub nauczyć się jej? Czy po prostu uczy się w trakcie gotowania?

Co do zjedzenia, to jeszcze nie wiem, ale przepisy można kupić na targu, w sklepiku z książkami. Nie zwróciłam uwagi na to, od ilu punktów gotowania można je czytać.

Łezka 23.11.2009 13:58

Bindi akurat byłem w Chinach i tam nie można zjeść regionalnych potraw, ale można kupić przepisy w sklepie z książkami m.in. na sajgonkę i jakieś danie podsmażane chyba. Rocktechnika u mnie normalnie jest pozowanie do zdjęcia i przestrasz. Mam jeszcze jedno ale... czy to trzeba mieć poziom sportu 5 czy 5 poziom sztuk walki, aby medytować?

Merve 23.11.2009 14:14

Nie znalazłam takiego pytania, więc pozwolę je sobie zadać.
Otóż: Czy dochodzą nowe fryzury i fasony strojów?

Searle 23.11.2009 14:19

BINDI - W Chinach w Kawiarni "Katania" można zjeść sajgonki i danie podsmażane.

NAROA - Tak, doszło kilka fryzur i ubrań.

anie_1981 23.11.2009 14:30

Podoba mi się, to, że doszedł długi warkocz. moja Lara Croft ma już swój warkoczyk! A czy są książki do łowienia nowych gatunków rybek?

FakeYourDeath 23.11.2009 14:33

tak , sa .

nmin 23.11.2009 14:52

Cytat:

Napisał Naroa (Post 1157861)
Czy dochodzą nowe fryzury i fasony strojów?

Właśnie zrobiłam trochę zdjęć ubrań i fryzur, zajrzyj potem do działu zdjęć z gry :)

rocktechnika 23.11.2009 15:39

Cytat:

Napisał nmin (Post 1157844)
Co do zjedzenia, to jeszcze nie wiem, ale przepisy można kupić na targu, w sklepiku z książkami. Nie zwróciłam uwagi na to, od ilu punktów gotowania można je czytać.

A ja m żadnym sklepiku na targu (w żadnym kraju) nie widziałam przepisów na potrawy regionalne :(

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny
Rocktechnika u mnie normalnie jest pozowanie do zdjęcia i przestrasz. Mam jeszcze jedno ale... czy to trzeba mieć poziom sportu 5 czy 5 poziom sztuk walki, aby medytować?

Chodzi o to, że ja mam tylko te dwie opcje w interakcjach. Nie mogę porozmawiać, pozabawiać - nic! Nawet przywitać się z obcym :( A co do Twpojego pytania - raczej trzeba mieć poziom sztuk walki, nie sportu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:11.