TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

DoGi114 25.11.2009 20:12

Odp: Problemy z misjami

Mam pytanie odnosnie Chin.
Mam misje i potrzebuje w niej znalesc 2 czerwone zuki, na mapie sa zaznaczone (mapa miasta) ale normalnie ich nie ma moze mi ktos powiedziec gdzie je znajde?

Iminashi 25.11.2009 20:23

jak sie przechodzi pierwsza misje we Francji? XD
tzn gdzie jest ta 'tajemnicza paczka'?

rocktechnika 25.11.2009 20:36

Cytat:

Napisał ilona (Post 1158850)
a ja mam pytanie odnośnie jednej świątyni w Egipcie,gdzie trzeba złożyć ofiarę,no i jest napisane,ze mam dać małą skale....no i tu jest pies pogrzebany,bo nie mam pojęcia o jaka skale chodzi,czy mógłby mi ktoś pomoc?kodem odblokowałam obiekty,ale nic z tamtad nie pasuje

Sądzę, że chodzi o małą skałę kosmiczną ("coś z nieba"). Nie jestem pewna, bo też tam byłam i nie miałam żadnej skały w plecaku, ale na to wygląda...

DoGi114 25.11.2009 22:31

Cytat:

Napisał DoGi114 (Post 1159024)
Mam pytanie odnosnie Chin.
Mam misje i potrzebuje w niej znalesc 2 czerwone zuki, na mapie sa zaznaczone (mapa miasta) ale normalnie ich nie ma moze mi ktos powiedziec gdzie je znajde?

Dokladniej:
Przygoda:
Budując pomnik, A mini emperor's honor guard, przynies dwa czerwona zuki (two red assassin bugs)
Proszę o pomoc

nmin 25.11.2009 23:43

Mam problem z Francją... Moja Simka bada taki duży budynek, nazwy zapomniałam, ale chyba coś z Landgraabami. Weszła do jadalni (duży stół, krzesła), i otworzyła się za nią pułapka, ta z kółeczek na podłodze. Sęk w tym, że Simka jest akurat tak zmęczona, że nie może ani podjąć próby rozbrojenia, ani medytować (po jakimś czasie mogłaby się teleportować), ani rozłożyć namiotu, bo miejsca nie ma :/ Czekałam, aż zemdleje, żeby zasnęła na podłodze, ale nic to nie daje, mdleje na pięć minut i znowu się budzi. Jak się wydostać? Są tam inne drzwi, ale zamknięte. Poza tym tylko ta jadalnia + łazienka i nic, co można by otworzyć czy zbadać.
Nawet myślałam, że trudno, poczekam do końca wyprawy, ale to pierwszy dzień z pięciu, i dwa tysiące byłyby psu o d*ę ;) W ramach wyjątkowej sytuacji użyłabym nawet maxmotives, ale nie znam trójkowego odpowiednika, a tych testingcośtam nie używam.
Pomysły, rady?

Ilona 26.11.2009 00:02

wpisz kod testingcheatsenabled true i na zewnątrz kliknij z shift na ziemi,a pojawi się opcja teleportuj się tutaj,ja tylko tak przeszłam cały ten dom,żeby ominąć pułapki

Searle 26.11.2009 08:07

DoGI te żuki muszą gdzieś tam być.
Postaraj się tak po manewrować kamerą by je znaleźć.
Może spróbuj w innych miejscach, bo na pewno kilka miejsc jest na mapie zaznaczonych.

qwiatuszek 26.11.2009 11:08

Odp: Problemy z misjami - Chiny

Cytat:

Napisał Cicha0 (Post 1158439)
Temat może się przydać, piszcie jeśli także macie jakieś problemy.

Utknełam moim simem w zadaniu "Przygotowania do bitwy" w Chinach. Mam osiągnąć 10 poziom umiętnosci sztuk walki i rozbić kosmiczną skałę. 10 poziom już mam, ale nie wiem gdzie jest ten skała. Wie ktos może coś na ten temat? Topór także mam.

Też miałam ten problem ;) Musisz rozbić skałę przy pomocy tego czegoś do rozbijania desek, tam masz taką opcję "rozbij skałę" (czy coś takiego)

qwiatuszek 26.11.2009 11:13

Cytat:

Napisał ilona (Post 1158850)
a ja mam pytanie odnośnie jednej świątyni w Egipcie,gdzie trzeba złożyć ofiarę,no i jest napisane,ze mam dać małą skale....no i tu jest pies pogrzebany,bo nie mam pojęcia o jaka skale chodzi,czy mógłby mi ktoś pomoc?kodem odblokowałam obiekty,ale nic z tamtad nie pasuje

jeżeli chodzi o topór,to trzeba rozwiązać przygodę

Ja włożyłam małą skałę kosmiczną i było git ;)

kleopatran 26.11.2009 11:45

Mam misję aby zbadać pokoje służby królowej Hasztepsut w jej świątyni. I aby zbadać następne muszę miec klucz królowej Hasztepust , którego nigdzie nie mogę znaleźć. Pomóżcie

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:10.