![]() |
Odp: Nektar za 100 tysięcy
Opłaca się, ale lepiej spróbuj zrobić 9x Owoc Życia 1x Płonący Owoc
U mnie wyszło, że w pierwszym tygodniu wart był około 2 tysięcy :) |
Spróbowałam receptury Alicji ale nawet 1000 nie był warty.
Mój najdroższy z grobowca to kosztował około 6 koła. |
He he, z tym robieniem "nektarów" to w ogóle jest niezła jazda. Jak sobie kupiłam to coś do wytłaczania ulepszyłam (wzmocnienie smaku), to wpakowałam tam parę składników, jakieś winogrona (zwykłe), jabłka i chyba jeden owoc życia, wszystko jakości "wspaniała" albo "świetna". Wytłoczyłam skoncentrowany "nektar" i wyszło mi, że niby nie jest zbyt dobrej jakości... Wkurzyłam się okrutnie i nazwałam toto "G**** jakieś". Potem zajrzałam do plecaka mojej Lei i okazało się, że "G**** jakieś" (sztuk dwie) jest jakości "bardzo dobrej" o_O Żeby było śmieszniej, włożyłam je do stojaka w piwnicy i po kilku dniach leżakowania jakość polepszyła się na "Wspaniałą", a jedna butelka jest warta około 150$. W grobowcach znalazłam także parę doskonałych "nektarów". Najdroższy jest wart coś koło 3 tys. Jakość i cena zależy chyba od jakości składników użytych do produkcji.
PS. A dlaczego piszę w cudzysłowach? Bo to tak naprawdę nie są nektary, tylko coś w rodzaju wina czy nalewki. Sądzę, że twórcy nazwali je "nektarami", żeby nie dostać od PEGI albo ESRB (to taki amerykański odpowiednik PEGI) jakiegoś dodatkowego znaczka lub wyższego "ratingu". |
Ja znalałem w grobowcu nektar wyceniony na......... 600155570 simoleonów.
Dobre recepetury: 5x arbuz 4x jabłko 1x winogrono |
@up to twój nr Fona?
Nie sądzę, żeby gra była aż tak zbugowana. 7x Owoc Życia 13x Płonący Owoc - Ja czasem korzystam z tego. |
@up: DZWONIMY : D
Raz się zabawiłam w nektary i mi się odechciało, więc nawet nie pamiętam ceny... Ale chyba nie była wysoka skoro już ich nie robiłam 8D Jeżeli to jest bug to korzystaj z niego : D |
Ja miałem nektar o wieku 4 500 lat,a kosztował 4 000-5 000
|
też mialem taki ale na poczatku mial wartosc 150 000 ;) a jkego wartosc bardzo szybko rosla po pewnym czasie bylo juz 200 000
|
Niedawno miałem nektar o wieku 2 200 lat i był wart 350 simoleonów.
|
Gdyby dodać wszyskie procenty wyszło by 99%.
Czy to jest normalne? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:21. |