![]() |
Odp: Maleńki domek by Jarek
Jak na taki maxisowy to całkiem niezły : ) 6,5/10
|
Dla mnie dom jest wspaniały.
Tylko mam jedno pytanie.Dlaczego łazienka taka ciemna?Ja wolę białe łazienki :) |
Dziekuje za komentarze.
Oliwia123 - wtedy bawilem sie w takie ciemne lazienki a teraz mam takich mniej :) |
Zdecydowanie nie. Pomieszczenia są maleńkie, ciasne jakieś, simy potrzebują dużo przestrzeni! Te okna w kuchni i salonie kompletnie tu nie pasują wyglądają jak... W sypialni, za czerwono. W łazience za ciemno! Salon może być, w kuchni podłoga nie pasuje. Ogród: oczko wodne jakieś takie kanciaste, reszta może być.
Serio chciałbyś w takim małym domu mieszkać ? :D Ogółem to 4/10 |
Szczerze domek jest na nowicjusza. Żeby cię nie obrazić nie podoba mi się to. Bryła jest zwykła i normalna. Parcela jest za duża. Bajorko jest fajne podoba mi się. Mogłeś zrobić garaż na samochód bo tak to ohydnie wygląda jak samochód stoi na płycie. W domu oczywiście jest za ciasno. Pokój z biblioteką jest taki sobie jedna półka moim zdaniem powinna być większa i więcej kanap i półek z książkami. Łazienka jest za ciemna i za mała powinna być trochę większa. Kuchnia jest obrzydliwa nie ma to jak płytki z łazienki dać do kuchni to jest straszne. Salon też mi się nie po doba nie ma w nim nic ciekawego tylko jakieś smętne meble. Nie martw się jak jeszcze będziesz ćwiczyć budowanie domów nauczysz się lepsze budować :) życzę powodzenia :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:57. |