![]() |
Odp: Dom pana Febo by Jarek
Mi podobają się tylko te kominki i gabinet bo wszystko jest pomieszane.
W kuchni meble są strasznie rozmazane.Więc jakieś 4.5/10 |
Jedyne co mi się podoba to salon w starym stylu. Z parsimonious raczej ciekawych rzeczy nie znajdziesz. Poszukaj na jakiś innych stronach nawet na polskiej Lazurowej Promenadzie
|
Średnio mi się podoba. Wszędzie straszne zamieszanie (najgorsza jest kuchnia, nie wiem, czy wytrzymałabym w niej chociaż 10 minut!). Salon z pewnością jest drewniany, ale czy to stary styl...?
Dobrze by było, gdyby na zdjęciach nie było widać kratek. Podsumowując: 4,5/10 :( |
Uważam, że ogródek jest urządzony trochę zbyt dokładnie - wszędzie równe ścieżki, grządki tak samo. Może tylko mi to się nie podoba ,ale trudno.
Myślę też, że lepiej jakby cały dom urządzony był w jednym stylu. 4.5 / 10 Widać, że włożyłeś w to sporo pracy :) |
Szczerze jakoś mi się trochę nie podoba.Ta bryła jest taka zwykła nic rewelacyjnego.Podoba mi się ten kolorowy ogródek.Kuchnia jest ładna nie jest zła ale trochę staroświecka :) bez obrazy.Łazienka jest super podoba mi się najbardziej wanna :P a i duży plus bo jest zielona :) Salon jest taki sobie po pierwsze mały po drugie nie podoba mi się to podejście na którym stoi tv ale za to podobają mi się kanapy :P Sypialnia dziecka ma ładny kolor ale meble są do bani :/ Drugi pokój dziecka też jest taki sobie po pierwsze ciemna tapeta a do drugie do bani łóżko.Łazienka u góry jest ładna ale nie pasuje mi kolor ścian i podłogi ale za to reszta jest fajna.Trzecia łazienka jest fantastyczna.Sypialnia jest taka sobie podobają mi się meble i kolor podłogi ale kolor ścian nie pasuje ponieważ jest za bardzo naćkane.Ten mały podest mógłby być większy. :P
|
Pomieszałeś wszystkie style jakie się tylko dało i chyba tylko dlatego żeby użyć dodatków z neta. Łazienka mi się szczególnie nie podoba. Najlepszy z tego wszystkiego jest chyba pokój dla małego dziecka. Może spróbuj zrobić mniejszy domek,taki starter dla pary bądź dla singla. I jak go już będziesz urządzał to postaraj się pościągać meble które będą do siebie pasować kolorystycznie. Jeśli nie ściągnięte to sam Maxis, ewentualnie jakieś dodatki z neta. A i jedna rada co do ogrodu. Nie rób takich rządków wszystkich kwiatów. Wybierz jedno wielkie miejsce, tam ,,zasadź" kwiaty a przy nich postaw np. ławkę czy tam stolik.
Pozdrawiam ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:40. |