TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53718)

MacieK 04.01.2010 04:47

Odp: Jaki chcielibyście drugi dodatek do The Sims 3

Cytat:

Napisał Alicia (Post 1184940)
Taa... Stare, dobre czasy. I napewno, jak już wydadzą mają tam być te wanny co się błotem, mlekiem i bodajże... takim zielonym, mówiłam na to kwas :D:D WOGÓLE MA BYĆ WSZYSTKO :)

Kwas ! :D Hehehehe. To była kąpiel siarkowa Alicio :D Ale wyglądało to zabójczo, owszem. Osobiście najczęściej w mleku się kąpałem.
Uwielbiam ten dodatek i tak tęsknię za nim. Oby do 3 części powstała reedycja ! :)
A zatem raz jeszcze, Gwiazda, Gwiazda i Gwiazda ! :D

Nelia 10.01.2010 15:17

Odp: Jaki chcielibyście dodatek do The Sims 3 ?

Chciałabym, żeby byłoby więcej zwierząt, roślin, no i przede wszystkim coś paranormalnego, czyli UFO, Zombie, czy zwykłe wampiry... Brakuje mi tego w The Sims 3 (a może w The Sims 3 są wampiry, chodź o tym jeszcze nie wiem?).

Karolina_XD 27.01.2010 09:13

Ja chciałabym The Sims 3 Zwierzaki i The Sims 3 Cztery pory roku!

NessSachiel 27.01.2010 10:42

Cytat:

Napisał Karolina_XD (Post 1198368)
Ja chciałabym The Sims 3 Zwierzaki i The Sims 3 Cztery pory roku!

O tak! 4 Pory roku były genialne. Jak strasznie brakuje mi śniegu, ubierania simów odpowiednio do pogody, szklarni, bałwanów i gwiazd oraz pingwinka :( Do tego spiralnych schodów, więcej karier i ciuchów, które nie wyglądają jakby je pięciolatek na simach malował, tylko jak zwyczajne ubrania i makijaż :/ Normalniejsze fryzurki też by się przydały...

!!!mikus!!! 27.01.2010 13:32

Fajnie było by gdyby zrobili dodatek podobny do "Abrakadabra" i "Osiedlowe życie". Czyli z czarodziejami.

czarnapuma 12.04.2010 16:43

Zdecydowanie zwierzaki.. Ale nie tylko psy i koty ale jakieś Konie i takie egzotyczne jak tygrysy. np jedziesz na wakacje i widzisz tygrysy , delfiny. to w koncu 3 to juz powinni troche sie postarać

Jakub 12.04.2010 17:31

Ja bym chciał Własny Biznes, Zwierzaki i Abrakadabrę.

czarnapuma 12.04.2010 17:32

cztery pory roku. i coś co pozwala parcele prywatne powiekszać

czarnapuma 12.04.2010 17:36

i zwierzaki ale troche lepsze niz w 2. np wiecej ras psów i kotów, konie , delfiny, słonie tygrysy. i zeby na wycieczkach mozna było np. popływać statkiem ,nurkować. bo na razie to dodatki poza lepsza grafiką oczywiście to nie sa jakieś super

Emil96 13.04.2010 06:34

wszystkie jakie w 2

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:00.