TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co zrobić kiedy duch wyjdzie z nagrobka. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=54426)

aluminium. 09.02.2010 15:41

Odp: Co zrobić kiedy duch wyjdzie z nagrobka.

Anique- jeśli piszą, że wyposażenie sima dochodzi w Nocnym życiu to nawet jeśli go nie masz(tylko jakiś nowszy dodatek) to wyposażenie sima będzie.

Antesia 09.02.2010 16:18

Hmm..postanowiłam sprawdzić sprawę z wyposażeniem .Mam 3 dodatki i tylko w Nocnym życiu i Własnym Biznesie w książeczce informującej o grze była mowa o Wyposażeniu.A w NS nie..chociaż też może być. Więc kto ma dodatki NŻ i WB to powinien mieć wyposażenie :)

nmin 09.02.2010 20:29

Wyposażenie dochodzi w NS, Simy muszą przecież gdzieś schować komórkę, grę i odtwarzacz, czyli rzeczy typowo osobiste i do noszenia przy sobie. Ten dodatek kupiłam jako ostatni, ale przecież to wychodzi na chłopski rozum.

Co do przenoszenia nagrobków, to nie pamiętam, ale razem z podstawą instalowałam NŻ, WB, CPR i Podróże, i mam dziwne wrażenie, że jeszcze tej opcji nie miałam, ale pewnie się mylę, bo niemożliwe, żeby doszło jeszcze później.

Anique 10.02.2010 19:20

Cytat:

Napisał aluminium. (Post 1207454)
Anique- jeśli piszą, że wyposażenie sima dochodzi w Nocnym życiu to nawet jeśli go nie masz(tylko jakiś nowszy dodatek) to wyposażenie sima będzie.

Aha. Dzięki aluminium. ^^

Simoleon 08.04.2010 10:40

Cytat:

Napisał Antesia (Post 1205507)
Aby mieć wyposażenie trzeba mieć dodatek nie jestem pewna ale na studiach. Nie ma w zwykłych simsach.

Taa? Tylko, że ja mam wyposażenie w zwierzakach ^^ Dokładnie tak samo robię jak opisywał to jeden z użytkownik i o dziwo (!) mam wyposażenie.

EDIT : Nie zauważyłem posta aluminium. ;]

Bacardi 30.05.2010 18:39

Cytat:

Napisał Antesia (Post 1205507)
Aby mieć wyposażenie trzeba mieć dodatek nie jestem pewna ale na studiach. Nie ma w zwykłych simsach.

mi to doszło w podróżach bo w zwierzakach chyba nie miałam.

Simka18 23.06.2010 21:55

Ja tam nie przenosze nagrobków i raczej staram sie by simy po prostu nie opłakiwały to wtedy ducha nie będzie wiem to bo ma teraz jeden nagrobek i na razie ducha nie mam.

kotecek 24.06.2010 13:33

Jak ja mam ducha to wyłączam wszystko i (oczywiście simem) i idę spać (też simem).

Fisia 19.08.2011 11:13

Ja jak nie chce żeby mi duchy latały po domu to zamykam drzwi na ''wstęp tylko dla współlokatorów, a żeby duch nie przenikał przez ściany zawsze stawiam domy na fundamentach :p A kiedy ja sprzedaję nagrobki, one po jakimś czasie wracają na swoje miejsce :| Dlatego jak jakiś nie mój sim przechodzi obok mojego domu dodaję go do rodziny (na chwilę) i daję mu do wyposażenia nagrobki :p On odchodzi, a nagrobki już nie wracają...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:38.