![]() |
Odp: Gry na pegazusa ^^
tanki, jak ja kochałam tanki!
http://www.emuinfo.pl/info/screeny/4/46848%5B2%5D.png i strzelanie do talerzy(nie do kaczek, to było smutne, a pies wk***iający) |
szukalam tego <3. i jeszcze bylo cos takiego z drabinkami. to bylo dziwne.
|
o boze, tanki! i inne tego typu
mario <3 w ogole to kiedys mialam na kompie, ktos wie, gdzie to mozna jeszcze sciagnac? |
Cytat:
Niemal wszystkie gry na pegasusa + emulator |
Moją ulubioną grą na pegazusa był oczywiście... Mario :D
Nawet teraz dość często sobie podśpiewuje melodyjkę :D Ściągnęłam sobie jakoś pół roku temu 168in1 i mam tam mnóstwo gier z pegazusa, które kiedyś miałam na jednej kasetce :3 W tym Mario :3 Lubiłam jeszcze grę we Flinstonów i Contra. Cytat:
|
Też grałem w tanki jeju stara historia a ja pametam też taką gre coś w rodzaju Wrestleru tam się grało Rycerzem, Policjantem, Diabłem, jakiś dziwnym storem z dodatkowymi rękami, i jakiś turek.
a tak z innej beczki kto ma jeszcze stary Atari ST????? |
Cytat:
Polecam wszystkim fanom żarłocznej kulki :) |
|
żuber, dzieki :>, ale juz sobie poradzilam z tym, ze sciagnelam sobie wirusa
hmmmm, pamieta ktos jak sie nazywala gra gdzie lazilo sie ludkiem jakims czy czyms i podkladalo bomby w labiryncie :| w kazdym badz razie zabijalo sie duszki badz inne zle stworzonka! (moglam pzmieszac dwie gry, ale nvm) prosze o pomoc, chce do tego wrocic :< |
DYNABLASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! jeszcze do niedawna mialam to na kompie B)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:11. |