![]() |
Odp: Gracie z opcją "Wolna wola" ?
Przeważnie z wolną wolą.
|
Nigdy nie gram z wolną wolą. Drażni mnie jak Simy same biegają i robią głupie rzeczy.
|
@up : mam tak samo.
Nigdy z wolną wolą.Na chwilę spuszczam ich z oczu, a dom cały zdemolowany -.- |
Przy jednym Simie - nie.
Przy całej rodzinie - naturalnie. Dam przykład rodziny trzyosobowej. Jeśli aktualnie zajmuje się jednym Simem to ten drugi w tym czasie może zrobić sobie pyszną kolację a ten trzeci, którym też nie steruje może się np. wykąpać i położyć spać. Ja wtedy zbędne rzeczy mam z głowy a Simy są zadowolone. |
Nigdy nie grałam z wolną wolą, ale zrobię tak jak Simoleon. Przy jednej osobie nie będe używać, a przy większej ilości będę.
|
Ja zawsze gram z Wolną Wolą.. przy 5 osobach w domu trudno grać bez niej :)
Nie przeszkadza mi to, że simy robią co chcą zawsze gdy zajmuje sie resztą ten może sam zaspokoić swoje potrzeby ;) U mnie to raczej nigdy nic głupiego nie robią - mam wszystko pod kontrolą i jest wyśmienicie :P |
Pamiętam kiedyś jak poszłam na obiad i nie zapauzowałam gry. Była wolna wola wł. i simom nic nie groziło ;) Heh, a do tego przegapiłam urodziny mojej simki :D Ale wszystko było ok, oprócz tego, że simy nie umiały same zmyć naczyń, wyczyścić prysznic ;)
|
Tylko z wolną wolą :) raz zostawiłam nie zapauzowaną grę i poszłam sobie do kuchni coś robić, mój sim w tym czasie ćwiczył, jak wróciłam to akurat brał prysznic :P jakbym tak wyłączyła opcje wolnej woli to zaćwiczyłby się na śmierć :D
|
Od kiedy mam nowy komputer tzn. od 2008 roku gram z włączoną wolną wolą, to tyczy się TS2 jak i TS3, ale na starym komputerze miałem wyłączoną, bo kiedyś zostawiłem Sima i myśląc, że kliknąłem pauzę poszedłem zjeść obiad i obejrzeć coś w telewizji. Zostawiłem stan gry kiedy mój Sim był w pracy, a niemowlę z opiekunką w domu. Po powrocie... widzę zapłakany Sim i nagrobek w domu - opiekunka spaliła kuchnię razem z sobą, a dziecko wziął ośrodek adopcyjny. :(
|
Przeważnie z wolną wolą, ale ostatnio wyłączyłem, żeby Simy mi się nie plątały nie wiadomo gdzie :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:24. |