![]() |
Odp: Ostatnia Podroz
Hmm.. jestem tu nowa, ale myślę, że mogę się udzielać :P Fabuła jest ciekawa, ale zgadzam się z osobami nade mną - trochę za długi trailer. Wciągnęło mnie... w końcu się postarałeś :) Możesz pisać też polskie znaki, bo ciężko się czyta... :P
|
Drugi odcinek
http://www.youtube.com/watch?v=_RqwcXKkTq8 |
Dalej trochę błędów:
Niemożliwe razem, poza tym - osobno. Przydałby Ci się mod usuwający to zzzz podczas spania. Zabrakło mi tej "kłótni" pomiędzy Jackiem a Lucy, gdy ten chciał powiedzieć skąd pochodzi Andy, a Lucy wypytywała Jacka, a on nie mógł tego z siebie wykrztusić, a Lucy tak fajnie się denerwowała. Poza tym ok. Bardzo fajne zakończenie - to najechanie kamerą na niebo. |
Wlasnie nie wiedzialem czy zostawic ta klotnie czy nakrecic cos nowego.... padlo na to drugie...
|
Przepraszam ze post pod postem ale chcialem poinformowac ze 3 odcinek juz jest :)
http://www.youtube.com/watch?v=ykdxQXL2wJg |
Naprawdę szkoda, że nie masz polskiej klawiatury. O niebo lepiej, by się to czytało.
Piękne ruchy kamerą. Miałam Ci zaproponować, byś podkładał muzykę, kiedy mówią, ale tak super synchronizuje się ich mowa i gesty z dialogiem, że lepiej, by tak pozostało :) |
Zdaje sobie sprawe, ze lepiej by bylo z polskimi znakami no ale coz...
W kazdym badz razie dziekuje za komentarz ;) |
|
To prawda że nie za bardzo Ci wyszedł. Trochę nudny. Dużo jest miejsc, w których jakaś muzyczka by się przydała.
Ktoś, kto nie ma WP może się jarać tym odcinkiem (te pułapki i zapadnie), ale ja to znam. Widziałam też parę błędów w tekście. No i, moim zdaniem, fajniej by było gdyby tym reliktem był relikt z WP, a nie z Kariery jakieś cudactwo :) Dziwi, że wcześniej nie zauważyli, że Andy jest podobny do brata Jacka'a. Ciekawi mnie ten chłopaczek na końcu. |
Relikt wzialem z Kariery z jednego powodu-pozniej zobaczysz ;)
Oni widzidzieli juz wczesniej podobnienstwo, chociazby bodajze w 2 odcinku Jack prawie ze przekrecil imie Andie'go- taki Foreshadowing ;) Wydaje mi sie ze zle przedstawilem cala sytuacje w tym odcinku (glownie w swiatyni) mam wrazenie jak by wszystko dzialo sie za szybko. Pozatym bylem troche zmeczony podczas krecenia i chcialem "na szybko" nakrecic to chyba dlatego..... No coz mam nadzieje ze kolejne odcinki beda ciekawsze bo to dopiero poczatek ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:35. |