![]() |
Odp: FTS Newsletter 3 [6] - Komentarze.
O to, że ktoś zawsze musi być poszkodowany i zawsze znajdzie się ktoś kto szuka dziury w całym
|
Cytat:
|
Ale mi się zdaję , że chodzi o to , że nie wszystkie osoby w wieku 10 lat to dzieci neo ;/ Z takimi osobami zawsze był problem ,jest i będzie :)
|
Wiesz, ja mam 12. xD Znaczy się będę miała 24 czerwca. I chodzi o to, że nie wszyscy w moim wieku są głupi. Widocznie dużo jest ich, ale chyba nie ocenia się po wieku. Bo wiek niczego nie określa. Są i głupie osoby należący do tzw. starszyzny. ;p Ale widać, oni i tak są mądrzy, bo mają te 16 lat. O to właśnie chodzi. Ale chyba to nie forum do dyskusji, ja wyraziłam swoje zdanie. I tyle! :)
|
No wybacz, ja należę do tej grupy dzieci i jakoś dalej nie rozumiem o co wam chodzi. O nazwanie Ciebie dzieckiem? Oo
|
No ja mam 13 ( no skończę 2 września) A ja chciałam wytłumaczyć czemu forum byłoby bez sensu gdyby było np. +16 .:). I wiadomo , że każdy jest inny i nie powinno się tego określać po wieku. Bo np. są 11 -latki które zachowują się normalnie,piszą sensowne posty itd. Ale są też takie które .. no cóż delikatnie mówiąc chcą zabłysnąć i się popisują. Mnie ten artykuł jakoś specjalnie nie uraził...Jest OK wg. mnie :)
|
całkiem miły numerek
przyjemnie się czyta, powalil mnie artykul bezsennej |
Cytat:
|
Cytat:
ok co do numeru to fajnie jest, w sumie dodatki itp niewiele mnie interesuja, ale ta "druga" czesc spoko, milo sie czyta. |
Jezu, dyskusja o słowie "dziecko". Jak się nzwywa kogoś "dzieckiem" to nie jest to obraźliwe, to tak jakby obrazić się, ze ktoś kobiete nazwie kobietą. Proste.
Są dzieci i sa dorośli - to nie jest wartościujące. Jeśli to wartościujecie, to wy macie problem. Ech. Numer fajny, coraz lepsza ta gazetka. Ciocia Chryzia jak zwykle trzyma poziom. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |