TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   FTS Newsletter (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=567)
-   -   FTS Newsletter 3 [6] - Komentarze. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56021)

Vanitas 06.06.2010 09:38

Odp: FTS Newsletter 3 [6] - Komentarze.

O to, że ktoś zawsze musi być poszkodowany i zawsze znajdzie się ktoś kto szuka dziury w całym

November Rain 06.06.2010 09:55

Cytat:

Napisał Gingers (Post 1255900)
O to, że ktoś zawsze musi być poszkodowany i zawsze znajdzie się ktoś kto szuka dziury w całym

To chyba nie jest szukanie dziury w całym. Po prostu, jeżeli te 'dzieci' wam przeszkadzają to zróbcie to forum +15 lub +16. Pozbędziecie się kłopotów. Tylko chodzi o to, że chyba w simsy może grać każdy.

Gold_Chocolate 06.06.2010 11:41

Ale mi się zdaję , że chodzi o to , że nie wszystkie osoby w wieku 10 lat to dzieci neo ;/ Z takimi osobami zawsze był problem ,jest i będzie :)

November Rain 06.06.2010 11:48

Wiesz, ja mam 12. xD Znaczy się będę miała 24 czerwca. I chodzi o to, że nie wszyscy w moim wieku są głupi. Widocznie dużo jest ich, ale chyba nie ocenia się po wieku. Bo wiek niczego nie określa. Są i głupie osoby należący do tzw. starszyzny. ;p Ale widać, oni i tak są mądrzy, bo mają te 16 lat. O to właśnie chodzi. Ale chyba to nie forum do dyskusji, ja wyraziłam swoje zdanie. I tyle! :)

ddo bwayo 06.06.2010 12:11

No wybacz, ja należę do tej grupy dzieci i jakoś dalej nie rozumiem o co wam chodzi. O nazwanie Ciebie dzieckiem? Oo

Gold_Chocolate 06.06.2010 12:26

No ja mam 13 ( no skończę 2 września) A ja chciałam wytłumaczyć czemu forum byłoby bez sensu gdyby było np. +16 .:). I wiadomo , że każdy jest inny i nie powinno się tego określać po wieku. Bo np. są 11 -latki które zachowują się normalnie,piszą sensowne posty itd. Ale są też takie które .. no cóż delikatnie mówiąc chcą zabłysnąć i się popisują. Mnie ten artykuł jakoś specjalnie nie uraził...Jest OK wg. mnie :)

mienso 06.06.2010 12:48

całkiem miły numerek
przyjemnie się czyta, powalil mnie artykul bezsennej

November Rain 06.06.2010 14:33

Cytat:

Napisał Inko (Post 1255971)
No wybacz, ja należę do tej grupy dzieci i jakoś dalej nie rozumiem o co wam chodzi. O nazwanie Ciebie dzieckiem? Oo

Nie, ale o to, że wszyscy są wsypani do jednego worka, nie ma tam słowa pozytywnego o nas. Wiem, że nawet większość zachowuje się jak neo, chce błyszczeć, ale nie należy mówić od razu o wszystkich. Ze wszystkim się zgadzam co było w artykule, ale mogło tam być coś typu 'Spotyka się u nas userów w wieku 11-14 lat normalnych, którzy są na poziomie.', a dalej dać całą resztę. D: Ale już się nie będę wykłócała, mam poczucie swojej jakiejś tam wartości, więc na początku mnie to trochę może nie uraziło, ale zbulwersowało. Teraz jakoś nabieram dystansu do tych słów. :rolleyes:

Ellie 06.06.2010 20:36

Cytat:

Napisał el_Bandito (Post 1255390)
ja nie wiedzialem ze Ellie pisala wiersze na przyklad ale juz wiem :(

i z ta swiadomoscia twoje zycie jest lepsze niz przedtem! B)
ok co do numeru to fajnie jest, w sumie dodatki itp niewiele mnie interesuja, ale ta "druga" czesc spoko, milo sie czyta.

Człowiek w zielonych rajtuzach 07.06.2010 09:29

Jezu, dyskusja o słowie "dziecko". Jak się nzwywa kogoś "dzieckiem" to nie jest to obraźliwe, to tak jakby obrazić się, ze ktoś kobiete nazwie kobietą. Proste.
Są dzieci i sa dorośli - to nie jest wartościujące. Jeśli to wartościujecie, to wy macie problem.
Ech.
Numer fajny, coraz lepsza ta gazetka. Ciocia Chryzia jak zwykle trzyma poziom.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26.