![]() |
Odp: Warsztat Judysi (;
Obie simki bardzo ładne, ale ładniejsza jest czarnulka :)
Ciuszki fajne. Nie podoba mi się fryzurka rudej. |
no, nieźle
Ocenie tylko "rudzielca", druga Simka mi się nie chce za nic załadować. Całkiem fajna, włosy do fajne, tylko właśnie te piegi trochę psują. Rozumiem, że to jakiś trądzik i że zniknie, jak dorośnie :|. Oprócz tego nieistotnego szczegółu, jest spoko. 10/10 za Jessicę |
Dziękuję serdecznie. Wiem, że piegów za dużo, ale nie miałam lepszych. :< A ruda nie miała być śliczna, tylko taki piegus, rudzielec. :) U Daily już się postarałam, widzę, że nie na darmo. Następne simki będą jeszcze lepsze... Przynajmniej się postaram. ;)
|
Simki mi się podobają. :DZawsze mnie wkurzało , że w warsztacie wszystko takie ciemnie jest ; / no ale to już nie twoja wina.. za obie simki 10 ,bo ja lubię rudzielce i piegi ;]
|
Była prośba o komentarz, zatem już jadę :D
Pierwsza simka ładna, tylko oczy za szeroko otwarte. U drugiej simki chyba fryzura nie pasuje bo mam subiektywne wrażenie jakby twarz uciekała pod włosy. Kolejne dwie - pierwsza bardzo ładna, choć mogłaby mieć pełniejsze usta (właściwie górną wargę), druga - taka zwyczajna pieguska, wyszła taka jaka miała być :) usta ciut za nisko. |
Dziękuję serdecznie za opinię. Będę dążyć do perfekcji.:)
|
Daily - szkoda, że znów taka "ciemniejsza" karnacja, no ale przeżyję :P
Jessica - podoba mi się bardziej od poprzedniczki, ale też coś jest nie tak ;D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:36. |