![]() |
Odp: Wszystko co można tworzyć w tym dodatku!
Oczywiście, że można, ale po kilku (bodajże 3) dniach się roztopi. ;)
|
Mam problem z rzeźbieniem. Otóz mój sim jak rzeźbi lodowego sima, to po skonczeniu zostaje tylko lodowa podstawa, nie ma figury. Nie wiem czy to jakiś ogólny błąd ostatniej aktualizacji, czy coś innego.
|
Cytat:
Podoba mi się to, że jeśli sim zrobi np. w glinie sztalugę to potem może ją robić we wszystkich innych surowcach.:) |
Michał stworzył z różnych surowców:
Gator Orzeszek Viva El Mano(chyba) Żyrafa Feliks Zły Króliczek Prync(coś tam :D) Masz Dużą Głowę(To było pierwsze moje arcydzieło i na nim najwięcej zarabiałem) Dalej nie pamiętam, bo mój Sim zmarł To mój 50 post! PS Idę zjeśc spaghetti(nie w simsach!) |
Simka Elizabeth wyrzeźbiła:
Viva El Mano Stołek Barowy Starego Sama Taki Kotek Panda Anna, Masz Dużą Głowę Etażerka Króla Franciszka Firmy Antyki XIV (x2) Pingwinopol Wyjęta z Wody Krzesło do Salonu Paprotnika Żyrafa Feliks Głębokie Myśli Stefan wynalazł: Pijąca Lama Stukające Kulki Miernik Ładunku Statycznego Higienator Podłogowy ok. 3 zabawki Kopacz Cytat:
|
Musi być jakiś błąd. Bo jak mój Sim tworzył w lodzie, to potem tylko się roztapiały rzeźby, ale zawsze powstawały w całości.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:04. |