![]() |
Odp: Simki by Kamis
Zbyt duże ma oczy :D
A poza tym, nawet ładna. 9,9/10 |
hysteria - dzięki za miły komentarz ;3
Calanthe - bo ubranko Maxis, żadne inne do niej nie pasowało ;d Noemi - jakoś nie umiem tych ust robić D: zwei - może faktycznie zbyt podłóżna twarz :( chrupek - zmieniłam potem jej oczy na mniejsze, faktycznie jest lepiej :P Dziękuję wszystkim za komentarze :) |
A tutaj Sandra z mniejszymi oczami, i inną fryzurą ;D
http://img130.imageshack.us/img130/9779/beztytuuxdn.jpg |
Oj, no szkoda, że tylko jedno zdjęcie :( Tyle razy powtarzam, żeby było więcej! Ale nieważne...
Simka jest bardzo ładna, ma tylko taki... zbyt zwrócony ku dołowi nos :D Ale tak to mi się podoba :) |
Sherlock - tak ogólnie miałam tego zdjęcia nie wrzucać, ale na tamtych zdjęciach były dla was za duże oczy, to chciałam pokazać jak jej jest z mniejszymi ;) i sądzę, że w tej fryzurze jest jej lepiej. Co do nosa to racja. Dopiero teraz zobaczyłam, jak zrobiłam jej te zdjęcie z profilu :(
Ktoś jeszcze ? :) |
A mi sie nos podoba. :)
I cała reszta też. Ma śliczne włosy Twoja simka. Tylko tak jakoś dziwnie pachy się jej wygięły. O.o Ale wiem, że to wina pozy. |
zumzool - jaką pozę nie wezmę, to ja nie wiem jakim cudem, ale tak wygina ręce, że ja nie wiem... kobieta guma normalnie :P
|
Ah no, jest to uciążliwe, ale śmiesznie wygląda. Czasami można się nieźle uśmiać. :)
|
Makijaż no cuż nie najlepszy wybrałaś ... Włosy ładne ubranie też ale makijaż psuje wszystko ...
|
simka bardzo przystojna ;d
jedynie jej nos jest jakiś dziwny. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |