![]() |
Odp: Black Red White by Liv
Jest bardzo ładny. Podoba mi się ta czarna ściana w jadalni. Łazienka też jest idealna. Domek jest przytulny, po prostu ideał 10/10 :)
|
Witam Droga Liv! Wiesz, że ja też poczułem stylizację tego domu jako taką "moją"? Stworzyłaś wspaniałą budowlę... Jednakże w mojej grze ogród miałby odrobinę więcej roślin no i przedpokój prosi się o jakiś czarno-biały obrazek. ;) 10/10 pkt. Pozdrawiam gorąco. D_S
|
Jeeej, jak nazwa sklepu ;D
Domek jest cudowny, kolory i wnętrze super. I nie wiem co jest najlepsze, bo wszystko jest świetne ;). 10/10 |
Już na pierwszy rzut oka spodobał mi się Twój domek. :) Ma ładną bryłę i panuje w nim harmonijne "umiarkowanie". Chyba po raz pierwszy zdarza się, że gama kolorów, której użyłaś do wystroju wnętrz mnie nie razi. Nie gustuję w czerwieni , lecz u Ciebie podobają mi się przygaszone jej odcienie. Nawet mocny, łazienkowy duet barw fajnie wygląda.
Najlepiej moim zdaniem wyszła Ci kuchnia i sypialnia. :) |
fajny,przytulny,zgrabny,mały. Ta kuchnia i te krateczki w sypialni są świetne!!! 10/10
|
Fajny, mały domek ;) Ten kolor ścian, co jest na większości zdjęć jest genialny ;D i ta podłoga tez jest super ;) Poza tym wszystko jest ok ;)
10/10 |
domek z zewnątrz b. fajny. niestety brakuje mi ogrodu. natomiast w środku mi się nie podoba. jak dla mnie pomieszczenia są zbyt puste, jakby niedokończone i mało przytulne.
|
Jest świetny bardzo mi się podoba 10/10
|
Piszesz "nic specjalnego" a domek jest wg mnie uroczy :)
Trochę za ciemne mi się wydają ściany, bo w zestawieniu z ciemnymi meblami stwarza to przytłaczające wrażenie, ale ogólnie rzecz biorąc mi się podoba :) |
Dom stonowany kolorami. Bryła pomysłowa, ekstrawagancka. Wnętrze domu stylowo urządzone. 9,5 / 10
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:07. |