![]() |
Odp: Dwór " Romantyczne marzenia "
Niezmiernie ucieszyły mnie Wasze komentarze, dziękuję. ;)
Cytat:
|
bardzo podoba mi się Twój projekt ;) zazdroszczę tylko możliwości wydania, moje wszystkie wygrały walkę z moim pc-tem - zacinają się przez mase detali ;D
fajnie zrobiony i rozplanowany plan domu 10 |
aniołek, jak zawsze na najwyższym poziomie :>
|
Piękny domeczek :)
Szczególnie z zewnątrz, ale w środku też jest uroczy :) Ocena:10/10 |
Eh, twoje budowle zawsze będą mnie zadziwiać. Nic dodać, nic ująć. 10/10 :)
|
O tak, bardzo piękne meble wszędzie ;]
8/10 |
Dziecko zabiłaś!!!
Dom mi się podoba a szczególnie łóżko w sypialni sama bym w takim chciała mieszkać 10/10 |
Od dawna wyczeiwałam jakieś nowego projektu w Twoim wykonaniu, do i doczekałam się!
Całość idealnie wyraża Twój styl, subtelny, niebanalny, nie będę się wtajemniczać głębiej, bo nie znam się na sztuce, mówię o swoich osobistych odczuciach. No ale po kolei: Bryła charakterystyczna dla dworów i nic tu nie nawymyśla, bardzo mi brakuje ogrodu, jest tak ponuro. Reszta to bajka, wszystko wygląda jak sprzed kilku wieków, a jednocześnie bardzo naturalnie i realistycznie- zazdroszczę tej właścicielce;) W kuchni postawiłaś na elegancję, różni się trochę od poprzednich- mniej w niej bałaganu i codziennego rozgardiaszu, jest o wiele spokojniejsza. Nie jest to ani lepsze ani gorsze, po prostu-inne. Sypialna jest jak oaza spokoju, któa daje wyciszenie po całym dniu, podoba mi się ta subtelność i delikatność- idealny pokój dla romantyczki, marzycielki- tym bardziej chciałabym tam zamieszkać;p Co do salonu mam mieszane uczucia- wszystko jest oczywiście perfekcyjnie dobrane, ale dla takiego artysty jak Ty należy podnosić poprzeczkę i patrzeć nie tylko na formę ale i efekt- brakuje mi jednego mocnego akcentu w tym domu i myślę, że jego miejsce byłoby w salonie. Cały projekt jest utrzymany w jasnych barwach, wszystko wygląda nieco...somnambulicznie, chyba nie znajdę lepszego określenia, no i brakuje mi czegoś na przebudzenie, ale rozumiem, że jest to zamysł samego autora więc ja, nie mając pojęcia o budowaniu domów, nie zamierzam się wpychać ze swoimi wydumanymi teoriami;) Na koniec sobie zostawiłam strych, bo jest to moja ulubiona część- mały a oglądałam go najdłużej. Wszystko mi się w nim podoba, wszystko. Ma taki...strychowy klimat, no i to uwielbiam. Przy okazji, muszę zapytać, skąd masz pajęczyny i książkę z różą??? Chyba tyle, drugie zdjęcie zjawy jest świetne, takie dreszczowe, nie zamęczam Cię więcej, powiem tylko- kawał dobrej roboty aniołku:) |
Podoba mi się ten dom ,ale nie chciałabym tu mieszkać :)
|
Cytat:
Cytat:
W efekcie końcowym może wyszło trochę ponuro, ale wzmaga to wrażenie starej posiadłości. :) Cytat:
Dziękuję wszystkim za kolejne komentarze. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:43. |