TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kontrast by Unknown_Girl (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56766)

Unknown_Girl 10.09.2010 18:37

Odp: Kontrast by Unknown_Girl

Oo, nie myślałam że jeszcze ktoś napisze :)

Cytat:

Napisał Liv (Post 1300758)
ta zastawa to jakiś żart?! Jest ustawiona z obu stron stołu, chociaż krzesła są tylko z jedne strony

Akurat taki dodatek miałam, że zastawa z obu stron. Po za tym szczegół...stół można odsunąć :D

Cytat:

Napisał Liv (Post 1300758)
Robiłaś coś ze zdjęciami?

Nie, to po prostu efekt 'białe meble + włączone światło' ;)

Dzięki za komentarze :>

Adrianus 10.09.2010 19:01

piękny dom mały zgrabny i powabny ;D bryła świetna i ogród oraz cała reszta 10/10

Shiver 12.09.2010 13:14

Bardzo ładny dom. Strasznie podoba mi się ogród. Ja nigdy nie mogę znaleźć ładnych roślin w necie, a na maxisowe nie mogę patrzeć (nie licząc kilku drzew). Bryła też świetna. Z wnętrz najbardziej spodobała mi się kuchnie i łazienka. Miejscami przesadziłaś z bałaganem, ale po za tym w porządku (poza kwiatkiem wiszącym nad łóżkiem, jeszcze komuś spadnie ;)). Z czystym sercem daję 10/10.

paulina239 12.09.2010 18:35

Bryła ładna taka harmonijna. Ogródek też całkiem, całkiem. Niestety w środku już trochę gorzej. Za dużo dodatków z internetu. Kiepskie połączenie kolorów (przynajmniej według mnie). Szczególnie w salonie i łazience. Białe meble łączysz z ciemnym drewnem. Mi osobiście się to nie podoba, ale każdy ma inny gust. Ogólna ocena 7/10

Bush 12.09.2010 18:40

Cóż, takie domu akurat najmniej lubię, bo dają niesamowity efekt przy bardzo małym wkładzie pracy. Jest mała przestrzeń do zagospodarowania i na dodatek aż roi się od dodatków z Internetu.
Jednak to nie zmienia faktuu, że ten niesamowity efekt jest. Wszystko stoi na swoim miejscu, nie mam przepychu. Ładnie dopasowane kolory i wzory.
Ogółem 10/10, ale wiedz, że nie sztuką jest zbudowanie małego, przytulnego domku. Sztuką jest zbudowanie dużego, przytulnego domku.
i mam nadzieję, że weźmiesz sobie moją radę do serca, chyba że nie lubisz budowac na dużych powierzchniach, tak jak ja. :P
Osobiście zawsze idę na łatwiznę budując maluszki, ale Ty przeciez nie musisz być tak leniwa jak ja!

Unknown_Girl 17.09.2010 16:20

Cytat:

Napisał zumzool (Post 1301839)
ale wiedz, że nie sztuką jest zbudowanie małego, przytulnego domku. Sztuką jest zbudowanie dużego, przytulnego domku.
i mam nadzieję, że weźmiesz sobie moją radę do serca, chyba że nie lubisz budowac na dużych powierzchniach, tak jak ja. :P
Osobiście zawsze idę na łatwiznę budując maluszki, ale Ty przeciez nie musisz być tak leniwa jak ja!

Wiem, wiem, ale dużą przestrzeń jakoś ciężko mi zagospodarować. No i niestety - jestem leniwa ^^

Owl Finch 17.09.2010 17:06

Bryła, ogródek i ogólnie z zewnątrz super. Tylko wewnątrz przyciasno jak na mój gust ;P
9/10

Ares960 18.09.2010 18:32

Domek jest świetny. Najbardziej spodobała mi się kuchnia ,ale nie podoba mi się obraz z owocami. Domek jest prześliczny ,już się wprowadzam tam ;)

Moja ocena:11/10 :)

karlekin 26.09.2010 09:53

hmm... podoba mi się. Jesli chodzi o wnetrze najbardziej chyba salon i łazienka, kuchnia bedzie dużo niżej w rankingu.
Na zewnątrz ukłuło mnie w oczy ogrodzenie, jakoś mi tu nie psuje, nie pod wzgledem kolorystycznym, lecz ogólnego wyglądu. Ogródek ciekawy:)
Dałabym ocenę 8,5/10

Oliwia1102 09.10.2010 10:00

Dom wydaje mi się być trochę za ciasny ,ale ogólnie ta bryła i to wnętrze jest śliczne.Nie znam się na ocenianiu ,ale dam Ci 10/10 ,bo chyba ten dom na tyle zasługuje ? ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:57.