TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Vorg (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56985)

Vipera 31.07.2010 12:59

Odp: Vorg

Yeeeee! Podoba mi się, chociaż spodziewałam się czegoś innego. Myslałam, że akcja będzie się dziać gdzieś w piekle albo cuś... no i, że głownym bohaterem będzie Vorg :D
Ale co tam, fajoowne, więc czekam na next ;)

Libby 31.07.2010 15:17

No, podoba mi się ;). Co prawda z początku myślałam, że ukradłaś mi poniekąd pomysł, ale nie ;).
Hmmm, mam swoje ideały, jeśli chodzi o łowców demonów i wszystkiego, co nie powinno istnieć, więc Tobie i Lenowi będzie ciężko je przebić, ale nie jest źle. Twoja historia ukazuje to z trochę innej perspektywy i może być dość ciekawie, ale to zależy od tego, jak to przedstawisz i w jakim kierunku to poprowadzisz ;).
No i ładne simy Ci wychodzą. Tylko Debbie(mimo, że ma naprawdę ładne rysy twarzy) wydaje się jakaś taka pulchna na buźce.
Ciekawa jestem, jak sobie poradzisz z opisami demonów, które być może jeszcze się przewiną.
Ciekawostką jest fakt, że demon chce pomocy śmiertelnika ;), bo to, że szuka zemsty taką nowością już nie jest.
Czekam na więcej ;).

Searle 31.07.2010 15:49

Całkiem fajnie. A mnie się podoba, że głównym bohaterem nie jest Vorg, tylko zwykły śmiertelnik (w dodatku całkiem przystojny) :)

Nie podoba mi się, że tekst jest wyśrodkowany. Trochę źle się go czyta.

Cytat:

szef miał to daleko w dupie.
- głęboko

Cytat:

co oznaczając te słowa.
- oznaczają

Cytat:

To kość udowa. Jest najdłuższą, najcieńszą i najmocniejszą kością naszego ciała.
- A nie najgrubszą? Bo to się trochę wyklucza.

Cytat:

wyrósł ognisto skóry demon
- razem albo z myślnikiem

Cytat:

Usiadł po murem
- pod

rudzielec 31.07.2010 23:43

Cytat:

Napisał pensivelane (Post 1283601)
Okej, więc tak :)
Lenowi brakuje baby po prostu! xD Mam nadzieję, że gdzieś między ziemmią a piekłem znajdzie się miejsce na jakiś romansik :P
Debbie (oprócz tych lekko wykrzywionych oczu) jest śliczna i mam nadzieję, że będzie pojawiała się częściej :P
No i... byłabym zapomniała, super FS.
Czekamy na neeeext!

EDIT: Właśnie sobe skojarzyłam Debbie z Hermioną z Harrego Pottera xD

Niee Len to pracoholik, co wyjdzie później ^^
Co do romansu to na pewno nie z Debbi :D
I będzie to na prawdę krótki epizod ;)
Jak chcesz romansów to poczytaj Belle Rose :D

Cytat:

Napisał foda-se (Post 1283670)
a ja mam nadzieje, ze zadnego romansiku nie bedzie, to zepsuje efekt;p no chyba, ze bedzie trudny i zawily, haha.
ogolnie boski odcinek, trzymal mnie w napieciu, juz myslalam, ze ten demon zgladzi lena ;p no i ta pomoca dla niego niezle zaskoczylas! podoba mi sie tez, ze mowi lacina <3 i w ogole te wszystkie ciekawostki o demonach... naprawde fajne, mam nadzieje, ze wena Cie nie opuszcza i niedlugo bedzie kolejna czesc =D

Jej a ja myślałam, że zrąbałam ten odcinek :redface:
jak się okazuje wena trwa cały czas i jutro zabieram się za pisanie :)

Cytat:

Napisał Volturia (Post 1283682)
Udało Ci się :) Udało Ci się spowodować, że mimo tego jak bardzo śpiąca ( jeszcze :P ) jestem, zaciekawiłaś mnie na tyle, że chętnie przeczytałabym drugie tyle.
Łacina <3 hm... i nie - nie mam ochoty na Debbie bo ani trochę mi nie przypasował jej słodki wyraz twarzy ;p albo zmienisz sima albo niestety mogę jej nie polubić. Ten wizerunek do tak hardej baby po prostu nie pasuje! :P
Demon jest zastanawiający, hm.. anyway jeszcze bardziej sam fakt, że poprosił Lena o pomoc.
Bardzo mi się spodobała postać i cechy Obake. Świetna charakterystyka ^^

" -Exitus gratia exitus*– przeczytał nie odrywając twarzy od materiału – Mamy do czynienia z prawdziwym świrem – dodał patrząc w stronę kolegi."
Świetny, udany fragment. Rozbawił mnie ; )

Czekam na następny odcinek, obym był tak samo dobry.

Pozdrawiam, VOLT

Debbie będzie się pojawiać baaaardzo rzadko, także już możesz jej nie lubić :D
No a co do Vorga, to zauważ, że tak do końca to on Lena nie poprosił... :P
Postaram się by kolejny odcinek był jeszcze lepszy ;)

Cytat:

Napisał Vipera (Post 1283688)
Yeeeee! Podoba mi się, chociaż spodziewałam się czegoś innego. Myslałam, że akcja będzie się dziać gdzieś w piekle albo cuś... no i, że głownym bohaterem będzie Vorg :D
Ale co tam, fajoowne, więc czekam na next ;)

Powiedzmy, że Vorg jest jednym z głównych bohaterów ;) więc to nie będzie taka opowieść o facecie uganiającym się za nim :D

Cytat:

Napisał Libby (Post 1283802)
No, podoba mi się ;). Co prawda z początku myślałam, że ukradłaś mi poniekąd pomysł, ale nie ;).
Hmmm, mam swoje ideały, jeśli chodzi o łowców demonów i wszystkiego, co nie powinno istnieć, więc Tobie i Lenowi będzie ciężko je przebić, ale nie jest źle. Twoja historia ukazuje to z trochę innej perspektywy i może być dość ciekawie, ale to zależy od tego, jak to przedstawisz i w jakim kierunku to poprowadzisz ;).
No i ładne simy Ci wychodzą. Tylko Debbie(mimo, że ma naprawdę ładne rysy twarzy) wydaje się jakaś taka pulchna na buźce.
Ciekawa jestem, jak sobie poradzisz z opisami demonów, które być może jeszcze się przewiną.
Ciekawostką jest fakt, że demon chce pomocy śmiertelnika ;), bo to, że szuka zemsty taką nowością już nie jest.
Czekam na więcej ;).

Pomysł na co? :P
Co do demonów, to będą się tu przewijać różnorakie istoty, więc opisów będzie sporo ;) Natomiast co do simów, to nie wiem czemu ale wychodzą mi lepiej faceci niż kobiety :D
No i Vorg nie chce pomocy Lena... jeśli wiesz co mam na myśli, bo nie chce za dużo zdradzać ;)

Cytat:

Napisał Searle (Post 1283810)
Całkiem fajnie. A mnie się podoba, że głównym bohaterem nie jest Vorg, tylko zwykły śmiertelnik (w dodatku całkiem przystojny) :)

Nie podoba mi się, że tekst jest wyśrodkowany. Trochę źle się go czyta.

Dziękuję co do Lena :D
Fakt, tekst źle się czyta i zmienie to przy następnym odcinku ;)
I już zabieram się za poprawianie błędów :)

EDIT: poprawiłam błędy :)
a skoro tak spodobał Ci się Len... B)

[img]http://i28.************/9sh2th.jpg[/img]

No to tyle na dzisiaj :D

Madziulka21 01.08.2010 15:16

No Siostra muszę przyznać,że zakończenie jest zaskakujące ;) Teraz tym bardziej nie będę mogła się doczekać kolejnego odcinka:D

Searle 01.08.2010 19:16

Dziękuję, rudzielcu, za tego bonusika dla mnie :*

Mroczny Pan Skromności 02.08.2010 07:23

To też nadrobiłem
I znowu będę musiał edytować posta w Belle Rose, bo to jest o wiele lepsze! Może w końcu odpocznę od romansideł, które tak chętnie ostatnio wszyscy piszą :P Nie lubię, kiedy w FS są nadprzyrodzone moce (w szczególności kosmici - domyśl się dlaczego :D), ale wybaczę Ci te demony, bo zapowiada się ciekawie :P Na pewno będę zaglądać (jak ja teraz to wszystko ogarnę :|)

Miley98 02.08.2010 09:25

Kiedy następny odcinek. Bo strasznie mi się podoba to FS.

Panna Lu 02.08.2010 09:32

A teraz to ja wygłoszę całkowitą oczywistość - to jest genialne. Akcja posuwa się nie przesadnie wolno, ale i nie za szybko, nie mordujesz czytelnika wydumanymi opisami, wszystko przedstawiasz jasno, prosto i - o ile mogę tak powiedzieć - przyjaźnie. xD Odnośnie stylu, w jakim piszesz - ogromnie mi się podoba. Co do błędów, udało mi się wynaleźć tylko to:
Cytat:

O ile wytrzymał, by ten zapach i prędzej stamtąd nie uciekł.
" O ile wytrzymałby ten zapach i prędzej stamtąd nie uciekł". Chyba.
Cytat:

Nasi ludzie znaleźli to po gruzami.
Zjadłaś "d".

Sama stworzona przez ciebie historia jest wyjątkowa. Pomysł, jak na FS dość nietypowy świadczy o tym, że masz sporą wyobraźnię. A to cudownie, bo oznacza, że w kolejnych odcinkach nie powinno pojawić się nic pachnącego nudą, czy przeciętnością. *w*

rudzielec 02.08.2010 10:29

Cytat:

Napisał Madziulka21 (Post 1284303)
No Siostra muszę przyznać,że zakończenie jest zaskakujące ;) Teraz tym bardziej nie będę mogła się doczekać kolejnego odcinka:D

Dzięki siostra :D

Cytat:

Napisał Searle (Post 1284392)
Dziękuję, rudzielcu, za tego bonusika dla mnie :*

Nie ma sprawy ;) cała przyjemność po mojej stronie :)

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1284534)
To też nadrobiłem
I znowu będę musiał edytować posta w Belle Rose, bo to jest o wiele lepsze! Może w końcu odpocznę od romansideł, które tak chętnie ostatnio wszyscy piszą :P Nie lubię, kiedy w FS są nadprzyrodzone moce (w szczególności kosmici - domyśl się dlaczego :D), ale wybaczę Ci te demony, bo zapowiada się ciekawie :P Na pewno będę zaglądać (jak ja teraz to wszystko ogarnę :|)

He he wiem czemu nie lubisz kosmitów i z ręką na sercu mogę Ci powiedzieć, że ich w tym FS nie spotkasz ;) musiałam trochę odskoczyć od pisania Belle Rose, dlatego to opowiadanko jest całkiem odmienne ^^

Cytat:

Napisał Miley98 (Post 1284549)
Kiedy następny odcinek. Bo strasznie mi się podoba to FS.

Ojej... hmm. Albo jutro wieczorem, albo we środę ;)

Cytat:

Napisał Panna Lu (Post 1284550)
A teraz to ja wygłoszę całkowitą oczywistość - to jest genialne. Akcja posuwa się nie przesadnie wolno, ale i nie za szybko, nie mordujesz czytelnika wydumanymi opisami, wszystko przedstawiasz jasno, prosto i - o ile mogę tak powiedzieć - przyjaźnie. xD Odnośnie stylu, w jakim piszesz - ogromnie mi się podoba. Sama stworzona przez ciebie historia jest wyjątkowa. Pomysł, jak na FS dość nietypowy świadczy o tym, że masz sporą wyobraźnię. A to cudownie, bo oznacza, że w kolejnych odcinkach nie powinno pojawić się nic pachnącego nudą, czy przeciętnością. *w*

Dziękuję :) staram się pisać tak, żeby wszyscy rozumieli o co mi chodzi, bo szczerze mówiąc co to za opowiadanie, kiedy mimo tego, że pisane najlepszym słownictwem, ciężko się je czyta? :)
Będzie dużo akcji, postaram się was nie zanudzać ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30.