![]() |
Odp: Vorg
Yeeeee! Podoba mi się, chociaż spodziewałam się czegoś innego. Myslałam, że akcja będzie się dziać gdzieś w piekle albo cuś... no i, że głownym bohaterem będzie Vorg :D
Ale co tam, fajoowne, więc czekam na next ;) |
No, podoba mi się ;). Co prawda z początku myślałam, że ukradłaś mi poniekąd pomysł, ale nie ;).
Hmmm, mam swoje ideały, jeśli chodzi o łowców demonów i wszystkiego, co nie powinno istnieć, więc Tobie i Lenowi będzie ciężko je przebić, ale nie jest źle. Twoja historia ukazuje to z trochę innej perspektywy i może być dość ciekawie, ale to zależy od tego, jak to przedstawisz i w jakim kierunku to poprowadzisz ;). No i ładne simy Ci wychodzą. Tylko Debbie(mimo, że ma naprawdę ładne rysy twarzy) wydaje się jakaś taka pulchna na buźce. Ciekawa jestem, jak sobie poradzisz z opisami demonów, które być może jeszcze się przewiną. Ciekawostką jest fakt, że demon chce pomocy śmiertelnika ;), bo to, że szuka zemsty taką nowością już nie jest. Czekam na więcej ;). |
Całkiem fajnie. A mnie się podoba, że głównym bohaterem nie jest Vorg, tylko zwykły śmiertelnik (w dodatku całkiem przystojny) :)
Nie podoba mi się, że tekst jest wyśrodkowany. Trochę źle się go czyta. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Co do romansu to na pewno nie z Debbi :D I będzie to na prawdę krótki epizod ;) Jak chcesz romansów to poczytaj Belle Rose :D Cytat:
jak się okazuje wena trwa cały czas i jutro zabieram się za pisanie :) Cytat:
No a co do Vorga, to zauważ, że tak do końca to on Lena nie poprosił... :P Postaram się by kolejny odcinek był jeszcze lepszy ;) Cytat:
Cytat:
Co do demonów, to będą się tu przewijać różnorakie istoty, więc opisów będzie sporo ;) Natomiast co do simów, to nie wiem czemu ale wychodzą mi lepiej faceci niż kobiety :D No i Vorg nie chce pomocy Lena... jeśli wiesz co mam na myśli, bo nie chce za dużo zdradzać ;) Cytat:
Fakt, tekst źle się czyta i zmienie to przy następnym odcinku ;) I już zabieram się za poprawianie błędów :) EDIT: poprawiłam błędy :) a skoro tak spodobał Ci się Len... B) [img]http://i28.************/9sh2th.jpg[/img] No to tyle na dzisiaj :D |
No Siostra muszę przyznać,że zakończenie jest zaskakujące ;) Teraz tym bardziej nie będę mogła się doczekać kolejnego odcinka:D
|
Dziękuję, rudzielcu, za tego bonusika dla mnie :*
|
To też nadrobiłem
I znowu będę musiał edytować posta w Belle Rose, bo to jest o wiele lepsze! Może w końcu odpocznę od romansideł, które tak chętnie ostatnio wszyscy piszą :P Nie lubię, kiedy w FS są nadprzyrodzone moce (w szczególności kosmici - domyśl się dlaczego :D), ale wybaczę Ci te demony, bo zapowiada się ciekawie :P Na pewno będę zaglądać (jak ja teraz to wszystko ogarnę :|) |
Kiedy następny odcinek. Bo strasznie mi się podoba to FS.
|
A teraz to ja wygłoszę całkowitą oczywistość - to jest genialne. Akcja posuwa się nie przesadnie wolno, ale i nie za szybko, nie mordujesz czytelnika wydumanymi opisami, wszystko przedstawiasz jasno, prosto i - o ile mogę tak powiedzieć - przyjaźnie. xD Odnośnie stylu, w jakim piszesz - ogromnie mi się podoba. Co do błędów, udało mi się wynaleźć tylko to:
Cytat:
Cytat:
Sama stworzona przez ciebie historia jest wyjątkowa. Pomysł, jak na FS dość nietypowy świadczy o tym, że masz sporą wyobraźnię. A to cudownie, bo oznacza, że w kolejnych odcinkach nie powinno pojawić się nic pachnącego nudą, czy przeciętnością. *w* |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie dużo akcji, postaram się was nie zanudzać ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30. |