![]() |
Odp: Wasz ulubiona maxisowa rodzina !
Z Bridgeport to lubię panią Arię Trill i Lolę Belle z tą całą świtą;) Nienawidzę natomiast, Jonesów, pisze że mają wysoki poziom karier, a tu proszę - czyściciel basenów i potakiwacz. Do tego żadnej umiejętności nie mają.
|
Ćwir, Kawaler, Landgraab, Alto, Wolff, Jolina, Zadek
|
Z SV to żadna rodzinka mi nie przypadła do gustu a z Bridgeport to lubie familię Cook-ów(w tej co ten polityk jest) i Mieszaninę Dobra i Zła ;-)
|
Cytat:
|
Ciasteczko Mniam, napisał że z Bridgeport, Racketowie są z Twinbrook
Kocham Keatonów! Justine była w ciąży, nie? No to mi urodziła słodziutkiego chłopaczka! Nazwałam go Alfred. Alfred jest nastolatkiem, a w między czasie ma młodszą siostrzyczkę, Rachel. Oboje bardzo szybko rosną, a Alfred (ku niezadowoleniu matki) ma romans z Bellą Kawaler. Młodzi naprawdę się kochają i planuje dla nich świetlaną przyszłość! Pozdro :D |
Sunset Valley:
- Ćwir - Laandgrab - Alto Riviewierv( czy jakoś tak ) - Nowak Bridgeport: - Cook Barnacle Bay: - Kaliente Twinbrook: - Ta różowa, bogata młoda dziewczyna :) |
Cytat:
Ja mam dokładnie tak samo, poza tym, nie lubię Simów w 100% maxis. |
Ja też zawsze gram swoimi ale później zawsze żenię jej potomków z przedstawicielami wielkich rodów Maxisowych.
Najbardziej lubię: - Ćwirów, - Landgrabów, - Greenwoodów - Alto |
Ja najbardziej lubię rodzinę Jolina . Ta dziewczyna po ,, przeróbce'' wygląda całkiem fajnie .:)
|
Ćwirowie już od pierwszej serii.
Zaraz po nich Landgraabowie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:40. |