![]() |
Odp: Cztery żywioły - regulamin i pytania
Tak więc moja kandydatura jest podpisana , że tak można powiedzieć ;)
hie hie I dziękuje Inni pisali że wyszło im w jakim¶ te¶cie bla bla~ żywioł Jest tu jaki¶ test żeby to sprawdzić? I tak wiem, że mój żywioł to woda ;d @edit: A co do testu to znaki zodiaku się zgadzaj± i to o czym pisz± o.O |
http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=8930 tu opis
a tu krotki tescik http://grzegomonia.com/dziwne/zywiol...5155fea2ddaacd |
okej, ustalilam, ze w jednej druzynie moze byc maksymalnie 8 osob. dlatego teoretycznie, jest jeszcze 8 miejsc wolnych. ale spokojnie, mozna sie zglaszac do tego 12.09. i jak bedzie za duzo osob, to bedziemy wybierac. aczkolwiek osobiscie watpie, abysmy dobili nawet do tych 8 osob w druzynie, na razie jest idealnie po 6. to by bylo na tyle z ogloszen.
|
Zadania będ± ¶ci¶le zwi±zane z żywiołami, czy to tylko nazwy grup w celu uatrakcyjnienia konkursu?
|
nie, to tylko taka atrakcja ;p
|
gwoli wyjasnien - bo jakas drobna dyskusja wyniknela w temacie ze skladem druzyn - tematy juz sa zalozone w odpowiednich dzialach, a nadanie kolorow odbedzie sie jutro po 17, ewentualnie nastepnego dnia (w zaleznosci od dyspozycji administratorow). publikacja pierwszego zadania oczywiscie 19.09.2010. pytania zadajecie tutaj.
|
Czy w razie czego mozna się wycofać z konkursu?
|
mozna
xxx |
mam nietypowe pytanie i slabe pojecie o konkursie, jednak ciekawi mnie.. kiedy nast. edycja/ odslona konkursu? :p
|
nie wiem czy kiedykolwiek bedzie. ja generalnie nie mam do tego nerwow... ale moze jakis inny admin/mod bylby chetny do organizacji, wtedy jego meczcie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:14. |