TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Cztery Żywioły (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=329)
-   -   Cztery żywioły 2010 - Cztery żywioły - zgłoszenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57523)

Mixliarder 30.08.2010 14:53

Odp: Cztery żywioły - zgłoszenia

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie?
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz*?
3. Jakie umiejętności posiadasz**?

1.Chcę wziąć udział gdyż konkurs wygląda bardzo przekonująco,mam dużo wolnego czas,łatwo dogaduję się z ludźmi
2.The Sims 2 wszystkie dodatki i akcesoria Impreza
3.Uwielbiam budować domy mam smykałkę do tego,lubię robić zdjęcia z gry szczególnie simą w różnych sytuacja,często piszę wiersze w szkole pare razy wygrywałem konkursy ,także nawet dobrze mi idzie wymyślanie historii.

Pragnąłbym znależć się w grupie Ognia (opiekun: Nargynen)
gdyż tego opiekuna bardzo lubię(uwielbiam ;) )i łatwo
umiem się z nim dogadać

dżin. 30.08.2010 21:16

Chciałbym wziąć udział w tym konkursie, ponieważ pozwala to na lepsze zapoznanie się z ludźmi w danej grupie, na nieco "bliższe", ale nadal "dalsze" znajomości. Może być to naprawdę fantastyczną zabawą dla wszystkich tych, którzy się zgłosili. Poza tym praca zespołowa jest największym plusem "Czterech Żywiołów"(przynajmniej dla mnie), gdyż samemu ciężko byłoby podołać wszystkim konkursowym zadaniom. Drugą taką inną zaletą jest bardzo ciekawa i oryginalna nazwa ;)
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz?
Aktualnie na komputerze mam zainstalowane The Sims 3, The Sims 3 Wymarzone Podróże, The Sims 3 Nowoczesny Apartament
3. Jakie umiejętności posiadasz?
Umiem budować domy, ogółem umiem "być" architektem ; dekorować wnętrza ; dosyć dobrze robić zdjęcia w grze(chociaż to bardziej zależy od mojego nastroju) ; z tworzeniem Sima nie mam problemów, wiem co było, jest i będzie modne

edit@: Chciałbym być w grupie z Liv(powietrze)
edit2@: musiałem dwa razy zedytować, bo zamiast przynajmniej napisałem bynajmniej =.= zapomniałem też, że ogółem "jestem" architektem c=

Marian... 30.08.2010 23:09

I ja się zgłaszam.

Ponieważ od dłuższego czasu nie mogę się zmusić do jakiejkolwiek ambitniejszej działalności na forum, a ten konkurs jest dla mnie bardzo konkretnym powodem, by bardziej się zaktywizować. Poza tym nie spotkałem się jeszcze z pomysłem pracy grupowej. To z jednej strony zmusza do działania, bo działa się pod presją, każdy jest w dużym stopniu odpowiedzialny za sukces grupy, a z drugiej strony takie rozwiązanie zdejmuje z ramion ciężar tych zadań, w których nie jesteśmy najmocniejsi...
I ważne jest dla mnie odświeżenie własnego wizerunku na forum, bo ostatnimi czasy nieco podupadł...

W tym momencie dysponuję: Sims 2 + Na studiach + Nocne życie + Osiedlowe życie.

Jakie umiejętności posiadasz?

Z pewnością budowa domów, placów, centrów handlowych i ogrodów. Ogólnie wszystko, co związane z architekturą. Szczególnie cenną dla mnie umiejętnością jest budowanie, bądź co bądź, zgrabnych brył. A i z wnętrzami chyba nie jest najgorzej...
Poza tym mogę się przydać w robieniu zdjęć, a chociaż w fotografowaniu do fs doświadczenie mam zerowe, to czuję się na siłach stworzyć coś ciekawego, od kilku osób usłyszałem pochlebne komentarze w tym względzie.
Dzieł literackich spod mojej ręki jeszcze nie ujrzeliście, ale też coś tam potrafię. Mówię tu wyłącznie o opowiadaniach, wiersze odpadają w przedbiegach.
Nie wiem czy to przydatna informacja, ale całkiem przyzwoicie rysuję, szczególnie architekturę i wszelkie formy geometryczne. Trochę się tego uczyłem.
To chyba wszystko.

Aaaa...
Nie mam zastrzeżeń co do grupy, do której mam przynależeć, wolę podporządkować się woli Ośrodka Decyzyjnego...:D

Paka 30.08.2010 23:11

1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie - jest to pierwszy (jak dla mnie) konkurs , w którym mógłbym się pokazać i popracować w grupie. Nowy pomysł - konkurencje miezy grupami, świetnie się zapowiada :)
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz - TS2, Na Studiach, Nocne Życie, Własny Biznes, Podróże, Osiedlowe życie, Kuchnie i łazienki, IKEA, Młodzieżowy styl, Rezydencje i ogrody, TS3 ale aktualnie na komputerze nie mam żadnych zainstalowanych, ale mój problem i pytanie opisałem w drugim temacie
3. Jakie umiejętności posiadasz - sprawdzam się w budowaniu domów, mam zamiar także sprawdzić się w tworzeniu światów, narazie nie mogę , ponieważ sprzęt na to nie pozwala (ale jeszcze miesiąc musze wytrzymać), choć nie było nic wspominane o CAW w tym konkursie.

Adrianus 31.08.2010 18:26

1.Chcę wziąć udział w konkursie ponieważ pomysł jest ciekawy i strasznie się nudzę więc z chęcią pomogę jednej z grup.
2.Posiadam The Sims 2 i The Sims 2:Na Studiach,Nocne Życie,Własny Biznes,Zwierzaki,Cztery Pory Roku,Podróże,Czas Wolny i Osiedlowe Życie.
3.Potrafię budować całkiem ładne domy oraz projektować ciekawe wnętrza.(niestety nie potrafię robić w ogóle zdjęć w TS2.

Chciałbym być bardzo w grupie wody.(opiekun: Björk)

Horsez 01.09.2010 19:57

Ja też się zgłoszę.
1. Dlaczego chcesz wziąć udział w konkursie? Chcę wziąć udział w konkursie, ponieważ jest to dla mnie nowe a z pewnością dosyć ciekawe doświadczenie. Mam nadzieję że pomogę mojej grupie, świetnie się przy tym bawiąc.
2. Jakie gry z serii The Sims posiadasz ? Posiadam : The sims 3 , The sims 3 Kariera.
3. Jakie umiejętności posiadasz? Uwielbiam pisać, umiem pisać opowiadanie , wiersze ogólnie dobrze czuję się w sprawkach literackich.
Proszę o rozpatrzenie mojego zgłoszenia.

Chryzantem Złocisty 03.09.2010 21:14

Bo lubię takie konkursy,prace drużynowe i wszelkie możliwości kontaktów towarzyskich na forum (oczywiście lans i chwała też się liczą,ale o tym chyba nie muszę wspominać?)
A napiszę - The Sims 3 + Kariera + Wymarzone Podróże :P
Stylista wnętrz w The Sims,malowanie i ubieranie simów,pisanie opowiadań,krótkich historyjek z morałem i artykułów pełnych ironii. (oraz inne umiejętności,o których wie tylko mój chłopak)

Oczywiście że chcę iść do Diabła,aczkolwiek Liv też jest ciekawą propozycją :D

Mizia 04.09.2010 16:42

Posiadam aż zbyt dużo wolnego czasu, a praca w grupie brzmi bardzo interesująco. Ciekawa jestem nowych doświadczeń;)
The Sims 2 + wszystkie dodatki oficjalne (bez tzw. akcesoriów wprowadzających nowe obiekty), The Sims 3
Tworzenie simów (stylizacja), pisanie opowiadań, robienie zdjęć w grze

Chloé 06.09.2010 15:15

Ale dużo zgłoszeń! Może też uda się załapać... ;)

Sama idea konkursu jest bardzo ciekawa, chyba jeszcze nie było czegoś takiego na forum. Chciałabym wziąć udział, gdyż już widać, że będzie to świetna kreatywna zabawa połączona ze zdrową rywalizacją, możliwość odkrycia talentów i dobry sposób na zabicie nadmiaru nudy obecnej przy rekonwalescencji, którą właśnie przechodzę. Poza tym nie miałam jeszcze okazji uczestniczyć w żadnym z forumowych konkursów i bardzo chciałabym spróbować, a ten jest naprawdę ciekawy i godny zaangażowania.

Wszystkie wymienione w profilu są obecnie zainstalowane.

Literackie, robienie zdjęć, obsługa prostych programów graficznych, tworzenie domów i simów - na średnim poziomie. Miewam nietypowe pomysły;)

Czuję się duchowo zwiazana z żywiołem Wody, ale przynależność do grupy jest sprawą drugorzedną, bo tak naprawdę liczy się tu dobra zabawa.

Miku-Chan 07.09.2010 20:52

Ponieważ znam grę sims2 i chcialabym wykazac sie wiedza na ten temat ^^
Narazie sims 2, Czas qwolny, CPR ale wiem dużo na temat innych dodatków
Wymyślam fajne historie i filmy kiedyś tworzyłam jeden ale nie wyszło
dlatego że, nie działał mi program ale mam bardzo dobrze rozwiniętą wyobraźnię.

Chciałabym być w drużynie wody.. lub ziemi ale róbcie co uważacie za słuszne.. wybór należy przecież do was ^^
Pozdro ;**

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:29.