![]() |
Odp: User Awards 2
Gratuluję zwycięzcy :) Niestety moja faworytka nie wygrała ; (
No i dziękuję za te 4 głosiki na mnie oddane :D @down: Matko , dopiero teraz spojrzałam :O Przepraszam za pomyłkę. Wiec treść u góry nie ważna :D:D |
Cytat:
To a propos postów Sherlocka i Gold_Chocolate. Głosowanie się jeszcze nie zakończyło, wręcz przeciwnie - jest jeszcze BARDZO dużo czasu i wszystko może się zmienić. Fajne nominacje, najchętniej na kilku z kandydatów bym zagłosowała :) Trudny wybór, ale wśród 55 głosów ten jeden był mój. I jak na razie moja faworytka nieźle sobie radzi :D Może nawet wyciągnie wyżej :) |
nie wiem czemu ale mam podejrzenia na kogo głosujecie
ha zagłosowałam i jestem haapy że tez jest nawet wysoko |
rany, w sumie nie wiem, do czego to zmierza, ale zaglosowalam na, moim zdaniem, osobe, ktora zdecydowanie jest gdna jakiejkolwiek wlasnie rangi
|
o matko, nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje =D dziękuję
zagłosowałam ;) |
zaglosowalam na glosowanie jest anonimowe :)
|
o matko... wygrałam :O
(to drugi raz w życiu jak coś wygrałam!) Dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie swój głosik :) |
brawo rudzielcu,w pełni zasłużona wygrana.
|
Gratulacje rudzielec! :)
|
Oficjalnie ogłaszamy, że zwyciężczynią User Awards 2 oraz najaktywniejszą użytkowniczką kwartału została... rudzielec W imieniu całej gazetki FTS Newsletter serdecznie gratulujemy :) Z kolorem rangi zgłoś się do jednego z administratorów |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:29. |