![]() |
Odp: Nowoczesny.....?? Mój drugi dom na forum.
Bryła bardzo mi się podoba. Lubię taki odcień zieleni i nie uważam, by było jej za dużo :)
Trochę niepraktycznie wyglądają te kwiaty na "balkoniku", bo nie ma do nich dojścia, by je podlewać :) Ogród bardzo mi się podoba. Wnętrza bardzo fajnie urządziłaś. Sypialnie są super, bardzo przytulne. Gdzieniegdzie zabrakło mi w oknach firanek, no i co robi tv w pralni??? Widać, że dużo pracy włożyłaś w ten projekt. Brawo! :) |
dziesięć, dziesięć, i jeszcze raz dziesięć! <3
chociaż nienawidzę, jak jest wiele kolorów (mogą być nawet ładnie dobrane, wszystko przemyślane etc!), raczej gustuję w dwóch barwach przewodnich (+ ew. jeszcze jedna), to ten dom przypadł mi do gustu. słowem, dokonałaś niemożliwego. :D zakochałam się w ogrodzie - dużo zieleni, krzaków, krzaczków, kwiatów etc, czyli to co lubię. jedyne, co mi się nie podoba to ten nieszczęsny dach, ale to już wiesz od innych. :P Searle, też na to zwróciłam uwagę.. oO Może autorka nam co nieco wytłumaczy? D: |
Hmmm. bryła prosta, zwykła... kolor mi trochę nie pasuje. Wnętrze gdzieniegdzie ładne gdzieniegdzie nie. Podoba mi się sypialnia i salon. Nie podoba mi się podłoga w łazience. Domek całkiem udany. 7,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:24. |