![]() |
Odp: Zadanie nr 2 - głosowanie
ta,wygra woda albo ziemia,w sumie reszta nie musi startować bo szkoda czasu
|
dobrze, czego oczekujesz chryziu? zamkniecia konkursu? czy przyznanie wam dwoch pierwszych miejsc w kolejnych zadaniach bez glosowania? ja wiem, ze jestescie sfrustrowani, ale co ja mam zrobic, ze tak sie rozlozyly glosy...
|
niczego już nie oczekuję.
tu nie chodzi o wygranie jakiegoś zadania...a dobra.nie chce mi się tłumaczyć. jestem zła,mam prawo do tego. @down - ja pitolę nikogo nie postrzegam tak,że chodzi mu o zwycięstwo i będzie koksem jak wygra konkurs. tylko stwierdzam fakty - macie najlepszych ludzi,najwięcej punktów,więc macie największe szanse,że wygracie. |
w sumie nie po to chyba pisze, że chce więcej niż 2 zadania jeszcze by wygrać. chcę tak dla zabawy. Jakbym chciała wygrać pisała bym, że kończyć to jak najszybciej bo tak to, możemy stracić naszą pozycje.
więc miło, że nas tak postrzegasz! @up: chodziło mi o coś innego , ale nvm. |
heh, tworzenie tego konkursu to nie byl dobry pomysl, wiec chyba beda tylko 4 zadania lacznie i koniec, mam nauczke na przyszlosc.
|
o nie,nie próbuj nawet przeze mnie skończyć konkursu,bo Cie zaspamuję!
to że ja mam zryty beret nie znaczy że masz innym odbierać zabawę! |
Cytat:
|
spoko,mam nadzieję że nim wygram w forum awards
|
lepiej nie startuj, bo jeszcze przegrasz i znowu będzie dramat.
|
Chryzantem wystopuj. Jeśli się nie potraficie zorganizować w drużynie i przyłożyć do zadania, to czego oczekujesz? Że ktoś da Ci punkty z sympatii?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:43. |