![]() |
Odp: Zadanie nr 3
Cytat:
xxx |
czyli generalnie można zrobić wszystko z tymi simkami, jeśli o twarz chodzi. oprócz zmiany koloru oczu. dobrze rozumiem?
Edit: I co dokladnie oznacza "można używać w grze defaultów"? bo nie za bardzo kumam |
i zmiany koloru skory. tak.
defaulty, podmieniaja skore/oczy w grze. ze nie sa takie typowo maxisowe, np. skora sie bardziej blyszczy, oczy sa bardziej realistyczne, ale dzialaja jak te maxisowe, czyli po wgraniu np. defaultowego skinu wszystkie simy, lacznie z npc beda taki miec. |
okej rozumiem. ale skoro nie można zmieniać koloru skóry to ciężko będzie znaleźć default o zbliżonym kolorze
|
Nie musi być bardzo zbliżony kolor, tylko jak skin jest jasny, niech jasny zostanie. Zazwyczaj defaulty robione są tak, że kolorystycznie niemalże odpowiadają tym maxisowym.
@topic: 2 więcej będzie tak w sam raz :) |
defaulty robione sa zazwyczaj we wszystkich kolorach skory jakie oferuje maxis.
|
Dziękować za odpowiedzi;) (nie no ja wiem co to defaulty, ale jakoś dziwnie to było dla mnie sformułowane, albo naprawdę zgubiłam mózg)
|
ja tez uwazam, ze jeszcze 2 zadania beda wystarczajace :D
|
A ja jeszcze mam jedno pytanie.
Skąd bedzie wiadomo, że Kasandra którą poszczególne grupy pokażą w swoich prezentacjach, to prawdziwa Kasandra a nie jakaś simka ściągnięta z neta? Wydaje mi się, że dobrze by było to jakoś zaznaczyć podczas nadsyłania prac, tak samo jak w przypadku poprzedniego zadania, kiedy trzeba było okazać screen że zmieściło sie w danej sumie (np. pokazać zdjęcie z drzewem genealogicznym). Wtedy będzie można wykluczyć wszelkie oszustwa (choć nie twierdzę, że ktoś będzie oszukiwać) :) @down: no fakt, racja, w każdym razie dzieki za odpowiedź :) |
no ale gorzej, jak ktos nie ma kasandry a sobie ja sciagnal, wtedy chyba ta simka nie bedzie miec drzewa genealogicznego? i co wtedy z simka z ts3?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:11. |