TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

kaka123 27.10.2010 15:16

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Lady88 może buydebug coś pomoże w tej sytuacji?
I jeszcze jedno.

PoZmrokowiec 27.10.2010 15:57

Do tych, co mają oczywiście. Jaka rodzinka dochodzi? Podobno miała być Kaliente, ale jest w Barnacle Bay, więc która dochodzi z dwójki? Wiele osób o to pytało ;) .

EDIT:

Ja zainstalowałem łatkę przez launchera z włączonymi ubraniami, materiałami modyfikowanymi( modów nie używałem, nie używam i nie będę używał ;) ) i wszystko ok. się zainstalowało ;) . Mam szczęście, że nie zainstalowałem moda na cenzurkę i piersi, nagość :D . Modów nie instaluje, bo kiedy miałem GTA San Andreas, kilka razy instalowałem mody. Skończyło się to zepsuciem oryginalnej gry za ponad 90 zł :( . Nie zamierzam nawet próbować w innych grach.

kaka123 27.10.2010 17:23

Wie ktoś może, czy da się mieć w zespole muzycznym więcej niż czterech członków? Trochę ubogo z takim składem...

Kamis 27.10.2010 17:49

W instrukcji jest napisane, że tylko 4 :(

Searle 27.10.2010 17:50

A ja chcę zapytać: ile jest klubów?

PoZmrokowiec 27.10.2010 18:08

Ale o które Ci chodzi? Wampirze, Vipowskie, zwykłe? Dokładnie nie wiem jakie są, bo nie mam jeszcze. Jutro tylko 5 lekcjii i wyścig na czas do sklepu :D . Potem relaks( oby dodatki go nie zniszczyły) . I mam pytanie odnośnie dodatków. Jeśli na czas instalacji PZ wyrzuce dodatki z folderów w dokumentach i na dysku C/ to po instalacji PZ i wrzuceniu znów do folderów, będą w grze poustawianie w domach jak wcześniej? Np. jeśli w kuchni postawie krzesło z modthesims, wyrzuce z folderów, zainstaluje PZ i wrzuce znów te krzesła do folderów i włącze zapis z tymi krzesłami, to będą na swoim miejscu?

Kamis 27.10.2010 18:40

A ja mam takie pytanie.
Czy żeby być filmową gwiazdą, to trzeba zacząć pracować tam w 'Karierze Filmowej'? Tam gdzie jest ten plan zdjęciowy?

Lady88 27.10.2010 18:41

Cytat:

Napisał adamo030 (Post 1316857)
Poszukaj w elektronice, albo chyba w dekoracjach albo widziałem to w rozrywce (piłka footbolówka) i potem przyjęcia. Ale nie jestem pewny.

nie ma :(

Cytat:

Napisał kaka123 (Post 1316927)
Lady88 może buydebug coś pomoże w tej sytuacji?
I jeszcze jedno.

wpisałam, dzięki temu odkryłam nowy samochód, który doszedł z tą grą oraz wyczesaną gitarę. Ale głośniczka nie ma :(((

EDIT:
Znalazłam, nie był on oznaczony ikoną PZ i dlatego wcześniej go tam nie widziałam - w takich obiektach gdzie jest wszystko :P
poradziłam sobie w ten sposób, że nabyłam klub gdzie jest taki głośnik i wzięłam potem tryb kupowania, później zakraplacz i już wszystko się wyjaśniło :D

Searle 27.10.2010 18:52

Cytat:

Napisał PoZmrokowiec (Post 1317003)
Ale o które Ci chodzi? Wampirze, Vipowskie, zwykłe? Dokładnie nie wiem jakie są, bo nie mam jeszcze.

To nawet nie wiedziałam, że jest jakiś podział. Chodzi mi ogólnie. Czy jest dużo takich miejsc, gdzie sim może wybrać się potańczyć? :)

Kamis 27.10.2010 19:13

Tak około 6 ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46.