![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Lady88 może buydebug coś pomoże w tej sytuacji?
I jeszcze jedno. |
Do tych, co mają oczywiście. Jaka rodzinka dochodzi? Podobno miała być Kaliente, ale jest w Barnacle Bay, więc która dochodzi z dwójki? Wiele osób o to pytało ;) .
EDIT: Ja zainstalowałem łatkę przez launchera z włączonymi ubraniami, materiałami modyfikowanymi( modów nie używałem, nie używam i nie będę używał ;) ) i wszystko ok. się zainstalowało ;) . Mam szczęście, że nie zainstalowałem moda na cenzurkę i piersi, nagość :D . Modów nie instaluje, bo kiedy miałem GTA San Andreas, kilka razy instalowałem mody. Skończyło się to zepsuciem oryginalnej gry za ponad 90 zł :( . Nie zamierzam nawet próbować w innych grach. |
Wie ktoś może, czy da się mieć w zespole muzycznym więcej niż czterech członków? Trochę ubogo z takim składem...
|
W instrukcji jest napisane, że tylko 4 :(
|
A ja chcę zapytać: ile jest klubów?
|
Ale o które Ci chodzi? Wampirze, Vipowskie, zwykłe? Dokładnie nie wiem jakie są, bo nie mam jeszcze. Jutro tylko 5 lekcjii i wyścig na czas do sklepu :D . Potem relaks( oby dodatki go nie zniszczyły) . I mam pytanie odnośnie dodatków. Jeśli na czas instalacji PZ wyrzuce dodatki z folderów w dokumentach i na dysku C/ to po instalacji PZ i wrzuceniu znów do folderów, będą w grze poustawianie w domach jak wcześniej? Np. jeśli w kuchni postawie krzesło z modthesims, wyrzuce z folderów, zainstaluje PZ i wrzuce znów te krzesła do folderów i włącze zapis z tymi krzesłami, to będą na swoim miejscu?
|
A ja mam takie pytanie.
Czy żeby być filmową gwiazdą, to trzeba zacząć pracować tam w 'Karierze Filmowej'? Tam gdzie jest ten plan zdjęciowy? |
Cytat:
Cytat:
EDIT: Znalazłam, nie był on oznaczony ikoną PZ i dlatego wcześniej go tam nie widziałam - w takich obiektach gdzie jest wszystko :P poradziłam sobie w ten sposób, że nabyłam klub gdzie jest taki głośnik i wzięłam potem tryb kupowania, później zakraplacz i już wszystko się wyjaśniło :D |
Cytat:
|
Tak około 6 ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46. |