![]() |
Odp: Dom " Zimowa inspiracja "
Prześliczny domek. Nic dodać, nic ująć... Bardzo mi się podoba ;)
|
Jak mogłam nie zauważyć tak pięknego projektu, wybacz mi aniołku;) bardzo się cieszę, że pomimo wejścia TS3 wciąż tworzysz w TS2, które moim zdaniem, mają ładniejszą grafikę.
Co do domu- uwielbiam Twój styl, pomieszanie dawnych wieków z teraźniejszością, ozdobności z praktycznością, robisz to naturalnie, z wdziękiem, charakterystycznym dla Ciebie. Mogłabym godzinami wpatrywać się w te zdjęcia wciąż odkrywając nowe miłe dla oka szczegóły- ot, krzywy płotek, białe pantofle itd Myślę, że najlepiej czułabym się na werandzie i pokoju na piętrze- domowy rozgardiasz, artystyczny nieład:) Kuchnia jak zwykle mi się najbardziej podoba- tutaj Twoja szczegółowość zdaje się nie mieć końca. Jedyne co mnie razi to ściany- ciemne, ponure, zaniedbane. Przydałoby się coś jaśniejszego:) Poza tym cudownie, zresztą, przy Twoich pracach nie da się inaczej;) |
Dziękuję bardzo za opinie ! ;) Ostatnio mało popularny jest ten dział więc nie spodziewałam się, że jeszcze tyle osób tu zajrzy. Bardzo mnie to ucieszyło. :)
|
Dom jest ladny ale wyglada ze kody byly uzywane, no i oczywiđcie dodatki z netu.
|
Szczerze powiedziawszy to widziałam dużo domów, ale ten jest chyba najlepszy.
Każdy, najmniejszy mebel ustawiony perfekcyjnie, nie można nic zarzucić. Stanowczo 10/10 ;) |
Zima,a wygląda tu wszystko tak ciepło.Chyba namówię babcię na przeprowadzkę:P. W takich domkach można się tylko zakochać.;)
|
Bryła jest ciekawa , korytarz nie jest zły ale za ciemny , salon mi się bardzo podoba , jadalnia bardzo ładna , sypialnia jest śliczna najbardziej podoba mi się łóżko , łazienka jest taka sobie kolor ściany mogło by się zmienić te kafelki są nie ładne , kuchnia jest ładna bardzo mi się podoba może bym zmieniała kolor ściany , weranda jest ładna meble są świetnie , gabinet jest ładny świetne meble masz w nim dom byłby lepszy gdyby było trochę jaśniej w nim ale nie jest zły :)
|
Bryła
Co do samego kształtu nie mam żadnych zastrzeżeń, ładnie urozmaicona ciekawymi zdobionymi oknami i kolor elewacji idealnie wpasowujący się w zimowy krajobraz. Szczególnie urzekł mnie pomysł wystającej części piętra podpartego przez kolumny odchodząca od ściany parteru :) Ciekawie to wygląda. Ogród Dosyć biało, no co mogę więcej powiedzieć? Doczepię się jedynie co do doboru choinek. Choć może są i ładne, ale tylko w klimatach letni. Brak mi tutaj tego pięknego zimowego oszronienia i ośnieżenia choinek. Na prawdę według mnie bardzo psuje to ogólny efekt zewnątrz. Reszta w porządku, gdzieniegdzie wystaję kępa traw, która ładnie komponuje się z resztą. Wnętrza Cóż za kontrast, ten zimowy, chłodny klimat domu i otoczenia zewnątrz w połączeniu z ciepłą atmosferą wnętrza lokum. Wnętrza udekorowane przez Ciebie praktycznie zawszę mogę komentować w ten sam sposób, że dbałość o szczegóły, starannie dobrane meble w połączeniu z idealnie wpasowaną kolorystyką pomieszczeń itd. :) W każdym następnym projekcie robisz wyraźne postępy jeśli chodzi o zaprojektowanie bryły i zaaranżowanie terenów zielony, lecz jeśli chodzi o wnętrza to odnoszę wrażenie, że już od samego początku osiągnęłaś stan niemal perfekcji i tylko z każdym następnym projektem doszlifowujesz swój talent. Dodam tylko, iż najbardziej urzekła mnie jadalnia, altana oczywiście i właścicielka domu ;p Zestawienie +/- +Jak zawsze mistrzowskie udekorowanie wnętrza domu +Ciekawie zaprojektowana bryła +Dobrze dobrana elewacja wpasowująca się w otoczenie +Osiągnięto piękny zimowy klimat zewnątrz... -... ale po części został zepsuty przez te letnie choinki Werdykt końcowy Bryła-9/10 Ogród-7/10 Wnętrze-10/10 Ocena końcowa- 8,6 Wiem, że bardzo spóźniona ocena, ale mam nadzieje, że i tak Cię ucieszy :) Pozdrawiam, Watchman |
Prześliczny domek... Tylko tyle jestem w stanie napisać :).
nieskończoność/10 oczywiście ;) |
Dziękuję bardzo za komentarze. ;)
gabryska, niestety nie mam tej simki w grze. Jakiś czas temu odinstalowałam "dwójkę" i choć teraz na nowo do niej wróciłam, to nie mam wszystkich dodatków z poprzedniego folderu. Część przepadła, bo kopię zrobiłam tylko niektórych. :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:24. |