TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59032)

Harry787 27.01.2011 14:16

Odp: Pytania i odpowiedzi

Coż najprawdopodobniej macie na swoim kompie trojana . On niszczy niektóre pliki. To wirus.

Chryzantem Złocisty 27.01.2011 14:33

naprawdę Trojan to wirus?dzięki,co ja bym bez Ciebie zrobiła :|
jeśliby by miały trojana,to usuwałby również inne,ważne dla funkcjonowania systemu pliki,a nie tylko od simsów...zawsze wydawało mi się,że wirusy są zaprogramowane tak,żeby niszczyć ważne rzeczy.

Emallie 27.01.2011 16:59

Wirusa napewno nie mam, gdyż ostatnio mam bardo dobrego antywirusa i przychodził do mnie facet naprawiac komputer ( m.in. wirusy usuwać) I mówił że to najlepszy antywirus więc mam nadzieje ze to prawda. Codziennie sięautomatycznie skanuje i nic nie wykrytu. I tak jak powiedział Chryzantem Złocisty usuwało by też inne pliki/ Czytałam o wirusach i wiem troche co one "wyprawiają" np. pojawiająsięni stąd ni z nikąd reklamy, leci ci jakaśmuzyka teżz nikąd ( u mnie kiedyśbyły to kury i pianie kogutów,, oraz jakieś sredniowieczne muzyki :D) A teraz nie mam żadnych oznak wirusów.:D
Właśnie dla pewności skanuje komputer :D

hellraiser 27.01.2011 17:06

Cytat:

Napisał Emallie (Post 1353474)
Wirusa napewno nie mam, gdyż ostatnio mam bardo dobrego antywirusa i przychodził do mnie facet naprawiac komputer ( m.in. wirusy usuwać) Codziennie sięautomatycznie skanuje i nic nie wykrytu.

To, że nic nie wykrywa, niekoniecznie oznacza to, że komputer nie jest zainfekowany wirusami czy innymi syfami. :P

Emallie 27.01.2011 17:19

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1353478)
To, że nic nie wykrywa, niekoniecznie oznacza to, że komputer nie jest zainfekowany wirusami czy innymi syfami. :P

Tak, wiem ale nie mam żadnych oznak wirusowych. :P I nic mi nie usuwa. A taki przypadek w simsach mam pierwszy raz...

Ashley 29.01.2011 10:28

Ponawiam pytanie:

Nie wiem czy to dobry temat, ale spróbuję. Mam the sims 3 na ps3 i tu pojawia się problem. Jak tam się zmienia aktywną rodzinkę? Z góry dzięki za odp

szakal 29.01.2011 17:18

Przeglądanie drzew genealogiczncych innych simów

WItam, chciałbym zobaczyć drzewa simów którzy nie sa w mojej rodzinie ale nie widzialem takiej opcji. Chciałem przełączyć rodzinę którą aktualnie gram i w ten sposób to sprawdzić, ale wyskakuje wtedy komunikat, że wszystko stracę. Czy wtedy stracę wszystko co zrobiłem moimi simami?? I czy gdybym przełączył rodzinę to zmiany które zrobiłem starą rodziną będą widoczne czy wszystko będzie od początku?

Kamis 29.01.2011 17:28

Chodzi o to że stracisz wszystkie okazje, i pragnienia simów.

kalafjor 29.01.2011 21:03

Wiem, że był kiedyś taki problem.
Chodzi o to, że moja simka kupiła nowy dom i on stoi jakby na złomowisku. W całym ogrodzie mam dużo tych zepsutych sprzętów. Nigdy nie było tam złomowiska, bo o Sunset.:((

szakal 29.01.2011 22:26

a punktow za spelnione marzenia nie strace?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07.