![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Coż najprawdopodobniej macie na swoim kompie trojana . On niszczy niektóre pliki. To wirus.
|
naprawdę Trojan to wirus?dzięki,co ja bym bez Ciebie zrobiła :|
jeśliby by miały trojana,to usuwałby również inne,ważne dla funkcjonowania systemu pliki,a nie tylko od simsów...zawsze wydawało mi się,że wirusy są zaprogramowane tak,żeby niszczyć ważne rzeczy. |
Wirusa napewno nie mam, gdyż ostatnio mam bardo dobrego antywirusa i przychodził do mnie facet naprawiac komputer ( m.in. wirusy usuwać) I mówił że to najlepszy antywirus więc mam nadzieje ze to prawda. Codziennie sięautomatycznie skanuje i nic nie wykrytu. I tak jak powiedział Chryzantem Złocisty usuwało by też inne pliki/ Czytałam o wirusach i wiem troche co one "wyprawiają" np. pojawiająsięni stąd ni z nikąd reklamy, leci ci jakaśmuzyka teżz nikąd ( u mnie kiedyśbyły to kury i pianie kogutów,, oraz jakieś sredniowieczne muzyki :D) A teraz nie mam żadnych oznak wirusów.:D
Właśnie dla pewności skanuje komputer :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ponawiam pytanie:
Nie wiem czy to dobry temat, ale spróbuję. Mam the sims 3 na ps3 i tu pojawia się problem. Jak tam się zmienia aktywną rodzinkę? Z góry dzięki za odp |
Przeglądanie drzew genealogiczncych innych simów
WItam, chciałbym zobaczyć drzewa simów którzy nie sa w mojej rodzinie ale nie widzialem takiej opcji. Chciałem przełączyć rodzinę którą aktualnie gram i w ten sposób to sprawdzić, ale wyskakuje wtedy komunikat, że wszystko stracę. Czy wtedy stracę wszystko co zrobiłem moimi simami?? I czy gdybym przełączył rodzinę to zmiany które zrobiłem starą rodziną będą widoczne czy wszystko będzie od początku?
|
Chodzi o to że stracisz wszystkie okazje, i pragnienia simów.
|
Wiem, że był kiedyś taki problem.
Chodzi o to, że moja simka kupiła nowy dom i on stoi jakby na złomowisku. W całym ogrodzie mam dużo tych zepsutych sprzętów. Nigdy nie było tam złomowiska, bo o Sunset.:(( |
a punktow za spelnione marzenia nie strace?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:07. |